رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نهاوند گفت: نیاز روزانه مردم شهرستان نهاوند به مرغ در شرایط عادی بین ۱۲ تا ۱۵ تن است

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، نقی کاکاوند رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نهاوند گفت: نیاز روزانه مردم شهرستان نهاوند به مرغ در شرایط عادی بین ۱۲ تا ۱۵ تن است که ۵۰ درصد مرغ مورد نیاز مردم نهاوند به بازار عرضه می‌شود.

او اظهار کرد: در حال حاضر پنج تا ۶ تن به بازار عرضه و طبق سهمیه بین مرغ‌فروشی‌ها توزیع می‌شود.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نهاوند تأکید کرد: تا پیش از کمبود گوشت مرغ در بازار روزانه بیش از ۱۲ تن در سطح شهرستان توزیع می‌شد که نیاز مردم نهاوند را تامین می‌کرد.

کاکاوند با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم و طبخ نذورات مردمی از افزایش تقاضای مردم خبر داد و گفت: با توجه به وجود نذورات مردمی در ماه محرم، این شهرستان به طور روزانه ۳۰ تن مرغ نیاز دارد که بتواند پاسخگوی مردم در دهه اول محرم و ایام نذورات باشد که متاسفانه با رقم کنونی فاصله زیادی دارد.

او با بیان اینکه مرغ مورد نیاز شهرستان از مرغداری‌های استان تامین می‌شود اضافه کرد: مرغ تولیدی تمام مرغداری‌های استان در یک مرکز تجمیع شده و از آنجا بین شهرستان‌ها توزیع می‌شود.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نهاوند در خصوص علت کمبود مرغ در بازار گفت: معمولا در فصل گرم همه ساله برخی مرغداری‌ها میزان جوجه‌ریزی خود را به منظور جلوگیری از بیماری کاهش می‌دهند که همین مساله تا حدودی بر میزان تولید تاثیرگذار است.

کاکاوند گرانی نهاده‌ها را از دیگر دلایل کاهش تولید مرغ از سوی مرغداری‌ها عنوان کرد و افزود: توزیع نامناسب و گرانی نهاده‌ها باعث بالا رفتن قیمت تمام شده مرغ و در نتیجه کاهش میزان تولید می‌شود که امیدواریم با رفع این مشکل و همچنین خنک شدن هوا شاهد رشد تولید مرغ همانند سال گذشته باشیم.

او در خصوص توزیع مرغ نیز گفت: به منظور توزیع عادلانه مرغ سهمیه شهرستان بین مردم و جلوگیری از برخی فرصت‌طلبی‌ها و سوء استفاده افراد، با هماهنگی سپاه نهاوند هشت نفر از نیرو‌های بسیجی را در این زمینه به کار گرفته‌ایم و بر کار توزیع نظارت داریم.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نهاوند گفت: تا قبل از شیوع کرونا مرغداری‌ها بخشی از تولیدات خود را قطعه‌بندی کرده و برای رستوران‌ها و یا مراکز طبخ غذا ارسال می‌کردند که در حال حاضر با تعطیلی رستوران‌ها این سهمیه نیز وارد بازار مصرف می‌شود.

انتهای پیام/د.ا

برچسب ها: مرغداری ، صنعت و معدن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.