"پروبیوتیک‌ها" یکی از عوامل تغذیه‌ای هستند که به ایجاد یک سیستم بهداشتی قوی کمک می‌کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ارم نیوز، عوامل زیادی وجود دارد که به بهبود شرایط سلامتی کمک می‌کند که بیشتر آن‌ها از طریق تغذیه به دست می‌آیند. پروبیوتیک ها یکی از عوامل تغذیه‌ای هستند که به ایجاد یک سیستم بهداشتی قوی کمک می‌کنند.

پروبیوتیک‌ها میکروارگانیسم‌هایی هستند که در برخی مواد غذایی یافت می‌شوند و در صورت مصرف در مقادیر مناسب، فواید زیادی از جمله برای سلامت دستگاه گوارش، سلامت قلب و کاهش افسردگی به همراه دارند.

در این گزارش ۷ ماده غذایی سرشار از پروبیوتیک برای داشتن یک زندگی سالم آورده شده است:

ماست

ماست یکی از بهترین منابع پروبیوتیک‌هاست؛ به گونه‌ای که حاوی باکتری‌های خوبی است که برای بهبود سلامت شما مفید است. باکتری‌های ماست تخمیر شده از شیر تخمیر شده توسط باکتری‌های اسید لاکتیک، که به بیفیدوباکتریا نیز معروف است، تهیه می‌شوند.

خوردن ماست می‌تواند استحکام استخوان‌های شما را بهبود بخشد، همچنین برای افرادی که فشار خون مداوم دارند، مفید است و به کودکان در کاهش خطر ابتلا به اسهال و سندرم روده تحریک پذیر کمک می‌کند. ماست ممکن است جایگزینی برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز باشد.

کفیر

یک نوشیدنی هندی که کفیر نامیده می‌شود، یک شیر تخمیر شده است که با قرار دادن دانه‌های کفیر در شیر گاو یا بز تهیه می‌شود و یک نوشیدنی اسیدی پر از باکتری‌های خوب برای روده تولید می‌کند.

کفیر حاوی باکتری‌های اسید لاکتیک مشابه با ماست بوده و شبیه گل کلم است و مزایای سلامتی زیادی دارد؛ زیرا می‌تواند شما را در برابر انواع عفونت‌ها و مشکلات گوارشی محافظت کند.

کفیر یکی از منابع اصلی پروبیوتیک هاست و حاوی انواع زیادی از باکتری‌ها و مخمر‌های خوب است که آن را بسیار منحصر به فرد می‌کند.

کلم ترش

کلم ترش نوعی کلم ریز رنده شده است که توسط باکتری‌های اسید لاکتیک تخمیر می‌شود و به عنوان غذای جانبی یا همراه سالاد و ... استفاده می‌شود و طعم شور و ترش نامطلوبی دارد، اما بسیار مفید است.

این غذا سرشار از فیبر، ویتامین B C و K است، همچنین دارای مقدار زیادی سدیم، آهن و آنتی اکسیدان‌هایی است که به سلامت کلی بدن، به ویژه بهبود سلامت چشم کمک می‌کند.

خیار شور

ترشی‌ها نیز برای سلامتی مفید هستند؛ زیرا در محلول آبکی و نمکی تخمیر می‌شوند و این فرآیند باکتری‌های اسید لاکتیک را در آن ایجاد کرده و ترش می‌کند.

متخصصان تغذیه به خوردن ترشی خیار برای دستیابی به پروبیوتیک‌ها و بهبود سلامت دستگاه گوارش توصیه می‌کنند، زیرا منبع خوبی از ویتامین K است و در صورت لخته شدن خون مفید است.

در عین حال، کارشناسان در مورد مصرف زیاد ترشی‌ها هشدار می‌دهند، زیرا آن‌ها باید در مقادیر کم، بیش از ۱-۲ برش در روز مصرف نشوند.

موز

موز حاوی پروبیوتیک‌های طبیعی است که می‌تواند باعث کاهش سریع وزن شود و منبع خوبی از نشاسته مقاوم است که به هضم غذا کمک می‌کند و باعث کاهش سریع وزن می‌شود و روده کوچک را سالم نگه می‌دارد. موز سرشار از ویتامین C و فیبر‌های محلول و نامحلول است، بنابراین به بهبود سلامت کلی کمک می‌کند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بهروز
۰۲:۲۸ ۲۶ مرداد ۱۴۰۰
دلت خوشه بابا مردم تو تامین مایحتاج ضروریشون موندند چه برسد به این چیزهای گران
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۶ ۲۵ مرداد ۱۴۰۰
ماست ، کفیر ، کلم ترش ، خیارشور ، موز
اینا شد پنج تا...! نه هفت تا ...
یا شاید من دارم اشتباه میکنم...
آخرین اخبار