به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، نسرین علیزاده مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: مصرف روزانه ۳ واحد از گروه سبزیها به جز سبزیهای نشاستهای و حداقل ۲ واحد میوه برای پیشگیری از بیماریهای تنفسی و کرونا موثر است.
بیشتر بخوانید
علیزاده گفت: بهتر است سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو ترش یا آب نارنج تازه مصرف شود.
او عنوان کرد: در غذاهای روانه حتما هویج و کدوحلوایی را بگنجانید همچنین مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین c همراه با غذا بسیار مفید است.
مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی تاکید کرد: از مصرف سوسیس، کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین اجتناب شود همچنین از مصرف غذا و مایعات در مکانهای نامطمئن خودداری کنید.
انتهای پیام/د