افشین فرزام، سرمربی تیم ملی قایقرانی روئینگ در گفت وگو با خبرنگار پایه و آبی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت ملی پوشان کشورمان قبل از شرکت در بازیهای آسیایی چین اظهار داشت: قایقرانی ایران در توکیو نشان داد که از پتانسیل بسیار بالایی برخوردار است و کشورهای آسیایی هم در این رشته سرمایه گذاری زیادی انجام داده و از الان خودشان را برای این بازیها آماده کرده اند. به همین دلیل مسئولان ورزش ایران باید به قایقرانی توجه ویژهای داشته باشند و از این رشته حمایت کنند. در هر صورت کشورهایی مثل هند، ازبکستان و ژاپن تمریناتشان را از خیلی قبلتر برای بازیهای آسیایی شروع کرده اند.
سرمربی تیم ملی قایقرانی روئینگ افزود: ما اگر میخواهیم در مسابقات آسیایی مدال کسب کنیم، همین الان هم برای شروع کار دیر است و باید در این رشته سرمایه گذاری شود تا بتوانیم برداشت خوبی از این رشته داشته باشیم. به هر حال امیدوارم این سرمایه گذاری در رشته روئینگ اتفاق بیفتد تا دوباره شاهد افتخار آفرینیهای زیادی باشیم.
فرزام درباره عملکرد قایقرانی روئینگ در مسابقات المپیک ۲۰۲۰ توکیو بیان کرد: ما از سال ۲۰۱۴ به بعد نتوانستیم در هیچ مسابقه برون مرزی که در جهان برگزار شد، شرکت کنیم. به همین دلیل در رقابتهای المپیک از عملکرد رقبایمان کاملا بی اطلاع بوده و هیچ تجزیه و تحلیلی نسبت به آنها نداشتیم. از طرفی قبل از المپیک و مسابقات کسب سهمیه اردوی برون مرزی مناسبی هم نتوانستیم برگزار کنیم؛ اما با همتی که ورزشکارانمان از خود نشان دادند، بالاخره موفق شدیم سهمیه المپیک را کسب کنیم. در هر صورت هدف گذاری ما در بازیهای المپیک این بود که بتوانیم نسبت به ادوار گذشته رنکینگ بهتری کسب کنیم که خدا را شکر موفق شدیم در رتبه ۱۱ جهان قرار بگیریم. برای اولین بار بود که به فینال المپیک راه پیدا کردیم.
بیشتر بخوانید
سرمربی تیم ملی قایقرانی روئینگ ادامه داد: به هر حال در این فرصت یک ماه و نیم بعد از کسب سهمیه المپیک تا خود شروع بازیها ما توانستیم خودمان را به سطح ژاپن برسانیم. قایقرانی ایران به همراه ژاپن به عنوان میزبان مسابقات المپیک توانستند در یک جایگاه، یعنی یازدهم جهان قرار بگیرند.
فرزام درباره مسابقات انتخابی کسب سهمیه المپیک که در ژاپن برگزار شد نیز گفت: مسابقات کسب سهمیه المپیک حدود یک ماه قبل از شروع بازیهای المپیک در ژاپن برگزار شد و ما موفق شدیم در بخش آقایان و بانوان سهمیه المپیک را به دست آوریم. برای اولین بار توانستیم در مسابقات قهرمانی آسیا نایب قهرمان شویم. ژاپنیها به خاطر امتیاز میزبانی و امکاناتی که در اختیار داشتند، موفق شدند به مقام قهرمانی دست پیدا کنند. متاسفانه با قوانینی که امسال فدراسیون جهانی تعیین کرده است، ما در نهایت با یک ورزشکار به رقابتهای المپیک رفتیم و خدا را شکر توانستیم رتبه ۱۱ مسابقات روئینگ را به دست آوریم.
سرمربی تیم ملی قایقرانی روئینگ تصریح کرد: من با قاطعیت میتوانم بگویم که قایقرانی در کاروان ورزشی ایران در المپیک جزء کم هزینهترین تیمهای اعزامی به این مسابقات بود.
انتهای پیام/