به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، سردار سید رضا مرتضویان رئیس بیمارستان شهید صدوقی اصفهان گفت: از ابتدای شروع بیماری کرونا و بر اساس منویات مقام معظم رهبری در خصوص کمک نیروهای مسلح به مردم در مقابله با این بیماری، نیروهای ارتش، سپاه، بسیج و پلیس در کنار مردم حضور داشتند و ظرفیتهای خود را برای مقابله با این بیماری به کار گرفتند.
وی ادامه داد: پیشگیری، بیماریابی، درمان و واکسیناسیون از مهمترین عرصههایی بود که سپاه و بسیج در کنار سایر نیروهای مسلح حضور داشت و اقدامات بزرگی در این عرصه صورت گرفت.
رئیس بیمارستان شهید صدوقی اصفهان به تولید واکسن توسط در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) اشاره کرد و افزود: بخشهای مختلف در این بخش به تولید مقالات علمی و به کارگیری ظرفیتها کمک کردند.
سردار مرتضویان به نقش نیروهای مسلح در بحث درمان اشاره و بیان کرد: در این بخش نیز کلیه بیمارستانهای نیروی مسلح درگیر شدند و از جمله ۷۵ درصد ظرفیت بیمارستان صدوقی اصفهان در درمان کرونا نقشآفرینی کرد.
رئیس بیمارستان شهید صدوقی اصفهان با بیان اینکه هم و غم سپاه و بسیج کمک به کادر بهداشت و درمان به هر نحو ممکن است، اضافه کرد: همچنین یک بیمارستان سیاری با ۱۲۰ تخت در سپاهانشهر اصفهان راهاندازی شد.
وی عنوان کرد: در بحث بیماریابی، در قالب طرح شهید حاج قاسم سلیمانی همه نیروهای بسیج، سپاه و بهداریهای سپاه در استان با مراکز بهداشت استان به منظور شناسایی بیماران و مشاوره و هدایت خانواده فعال شدند.
سردار مرتضویان به افزایش میزان واردات و تولید واکسن در داخل اشاره کرد و افزود: همچنین سپاه و بسیج در مسأله واکسیناسیون به ویژه از زمانی که میزان تولید و واردات آن افزایش یافت، به منظور کمک به کادر بهداشت و درمان استان ورود پیدا کرد.
رئیس بیمارستان شهید صدوقی اصفهان خاطر نشان کرد: تاکنون هشت مرکز تجمیعی با ۶۵ لاین واکسیناسیون توسط سپاه راهاندازی شده بود و روز گذشته نهمین پایگاه در بهارستان فعالیت خود را آغاز کرد.
وی یادآور شد: پیش از این یک پایگاه در نجف آباد با ۲۰ لاین واکسیناسیون، در رهنان، خوراسگان ملکشهر، شاهینشهر و برخی نقاط دیگر استان راهاندازی شده بود.
مرتضویان با اشاره به سرعت سرایت بیماری کرونا در موج پنجم شیوع آن، تاکید کرد: واکسیناسیون جمعی و رعایت دستورالعملها ۲ راه حل کاهش خطرات این بیماری است.
رئیس بیمارستان شهید صدوقی اصفهان با بیان اینکه به خاطر طولانی شدن کرونا، میزان مراعات دستورالعملها کاهش یافته است، اظهار کرد: میزان رعایتها به زیر ۴۰ درصد رسیده است، در حالیکه بر اساس نظر کارشناسان، تنها مراعات بالای ۸۵ تا ۹۰ درصدی میتواند در کنترل بیماری نقش دارد.
انتهای پیام/ص