به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، کامبیز امجدی گلپایگانی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی هرمزگان گفت: ۳۰ تیم ثابت و سیار از کارشناسان بهداشتی دامپزشکی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی بر نحوه ذبح دامهای قربانی در سطح استان نظارت دارند.
امجدی گلپایگانی ادامه داد: این تیم پزشکی متشکل از ۱۲ دامپزشک، ۲۶ بازرس بهداشت گوشت و ۱۶ ناظر شرعی است که با آمادگی کامل در راستای خدمت رسانی به جامعه، به بازرسی دام ها و لاشه های کشتار شده در این ایام می پردازند.
وی بیان داشت: بازرسی، نظارت و کنترل بهداشتی و شرعی بر ذبح دام، اماکن تولید، تهیه، نگهداری و عرضه انواع گوشت و فرآوردههای خام دامی در ایام محرم و صفر به ویژه روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی تشدید میشود.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی هرمزگان از شهروندان خواست ضمن همکاری با اکیپ های نظارتی دامپزشکی استان، رعایت دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی را در خصوص ذبح دام، نگهداری و قطعه بندی لاشه دام های نذری و ذبح شده مدنظر قرار دهند تا هم خود و هم سایر مصرف کنندگان، از بروز بیماری های مشترک بین حیوان و انسان در امان باشند و سلامتی جامعه مورد تهدید قرار نگیرد.
انتهای پیام/ب