به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، قربانی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: با اشاره به سودجوییها و کلاهبرداریها با عنوان ثبت نام واکسیناسیون کرونا، در سایتهای غیر مجاز از مردم خواست مراقب شایعه پراکنیها باشند و همچنین مراقب باشند در دام این سودجویان نیفتند.
قربانی افزود: لینکهای انتشار یافته در فضاهای مجازی و اطلاعیههای که مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی اراک نیست همه در راستای اهداف سودجویانه است و کلاهبرداری تلقی میشود و مردم اینها را مورد توجه قرار ندهند.
او اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی اراک اقدام به تزریق واکسن و قبل از آن ثبت در سامانه salamat.gov.ir خواهد نمود و اطلاعیههای آن از طریق روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی با راههای ارتباطی معتبری، چون سایت دانشگاه و صدا و سیما و خبرگزاریهای رسمی در اختیار مردم قرار میگیرد.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: واکسیناسیون در استان مرکزی، تنها بر اساس سند ملی واکسیناسیون انجام میشود و برای هیچ نهاد، سازمان یا ارگانی واکسیناسیون جداگانه و خارج از اولویتهای اعلام شده از سوی ستاد ملی کرونا، صوت نمیگیرد.
او ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی اراک هیچگونه مذاکرهای در راستای واکسیناسیون مشاغل و پرسنل و کارمندان ادارات استان مرکزی خارج از سند ملی واکسیناسیون کشور که از طریق وزارت بهداشت به استانها ابلاغ میگردد نداشته است و موسسین، مدیران و مربیان محترم آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای نیز از این موضوع مستثنی نیستند.
او ادامه داد: هر گونه ثبت نام و انجام واکسیناسیون گروههای هدف در استان مرکزی منوط بر اطلاعیهها و دستورات ستاد ملی واکسیناسیون و وزارت کشور، انجام شده و خواهد شد و به موازات گروههایی که وزارت بهداشت به منظور واکسیناسبون ابلاغ میکند.
قربانی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: در پایان هدف نهایی و اصلی دانشگاه علومپزشکی اراک را واکسیناسیون بخش عمدهای از مردم استان دانست و خواستار همکاری مردم در امر واکسیناسیون و رعایت حداکثری پروتکلهای بهداشتی شد.
انتهای پیام / ج