به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،فرزاد ویسی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:برای نخستین بار امکان استفاده از توانمندیها و ظرفیت دانشجویان و دانشآموختگان ممتاز تحصیلات تکمیلی به عنوان دستیار پژوهشی در این دانشگاه فراهم شده است.
ویسی اظهار داشت:وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در اسفند ماه ۱۳۹۹، آییننامه بکارگیری دستیار پژوهشی در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی را به دانشگاهها و موسسات پژوهشی کشور ابلاغ کرده در این راستا معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه رازی اقدام به تهیه شیوهنامهای برای جذب دستیار پژوهشی در دانشگاه نموده است.
او افزود: بسیاری از دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاه رازی توانمندیهای بالایی در امور پژوهشی و فناوری دارند که میتوان از این تواناییها در جهت ارتقای جایگاه دانشگاه بهره برد.
ویسی، استفاده از تمام ظرفیتهای دانشگاه رازی به منظور ارتقای جایگاه دانشگاه در سطوح ملی و بینالمللی، استفاده حداکثری از امکانات دانشگاه برای انجام تحقیقات کاربردی، اجرای طرحهای تقاضا محور و همچنین توانمندسازی دانشآموختگان دانشگاه را از دیگر اهداف این شیوهنامه دانست.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی با اشاره به اینکه متن شیوهنامه جذب دستیار پژوهشی در پورتال معاونت پژوهش و فناوری در قسمت فرمها و آییننامهها موجود است،بیان داشت: اعضای هیات علمی میتوانند با رعایت ضوابط مقرر در شیوهنامه تدوین شده اقدام به جذب دستیار پژوهشی نمایند.
او به فراهمسازی مقدمات جذب دستیار پژوهشی در دانشگاه رازی اشاره کرد و گفت: در شهریور ماه ۱۴۰۰ فراخوان جذب دستیار پژوهشی در دانشگاه رازی اعلام و اطلاعرسانی خواهد شد و امید است مورد استقبال دانشآموختگان و اعضای هیات علمی قرار گیرد.
گفتنی است : هم اکنون نزدیک به ۱۳ هزار دانشجو و ۴۶۰ هیات علمی با ۱۴ دانشکده در دانشگاه رازی کرمانشاه فعال هستند.
انتهای پیام/ق