رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت:یک هزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا هم اکنون در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این استان بستری هستند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، رشید حیدری مقدم رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با اشاره به اینکه یک هزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به کرونا هم اکنون در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این استان بستری هستند، بیان کرد: با توجه به افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا برای مهار بیماری نیازمند ایجاد بیمارستان صحرایی ۱۵۰ تختخوابی هستیم تا در شرایط بحرانی شرایط برای خدمت رسانی مناسب به بیماران را داشته باشیم.

او  تامین کپسول اکسیژن، ونتیلاتور و پرتابل را از دیگر نیاز‌های بیمارستان‌های استان همدان عنوان کرد و گفت: امیدواریم اقدامات مربوطه از جانب سپاه پاسداران در زمینه ایجاد یک بیمارستان عمومی (جنرال) برای فعالیت بلند مدت در استان همدان انجام شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با اشاره به وجود مشکل کمبود و خستگی نیرو‌های درمانی در بیمارستان‌های استان، اظهار داشت: ۵۱ هزار کارمند در دستگاه‌های دولتی استان مشغول کار هستند که اگر تنها پنج درصد این افراد به مدت سه ماه آموزش اورژانس و مراقبت‌های تنفسی را فرا بگیرند در تمامی بحران‌ها می‌توانند کادر بهداشت و درمان را یاری کنند.

حیدری مقدم گفت: در حال حاضر روزانه ۵۰۰ بیمار در ۲ بیمارستان صحرایی و کلینیک سرپایی همدان پذیرش و مداوا می‌شوند و میانگین متوفیان کرونایی در استان همدان به ۱۰ نفر در روز رسیده که این به معنای رسیدن به قله موج پنجم شیوع ویروس است.

او یکی از مهمترین نیاز‌های بیمار در صورت ابتلا به بیماری کووید ۱۹ اکسیژن است بنابراین همه نیرو‌های بهداشت و درمان از بهورز تا رییس بیمارستان آموزش لازم در زمینه نحوه ارائه خدمات به بیمار تنفسی را فرا گرفته اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با بیان اینکه از زمان شیوع کرونا تاکنون ۲ هزار میلیارد تومان تجهیزات پزشکی در استان خریداری شده است، افزود: شمار دستگاه‌های اکسیژن ساز به ۱۷ دستگاه افزایش یافته یعنی از ۵.۲ لیتر در دقیقه الان به ۲۰ لیتر در دقیقه رسیده ایم، ضمن اینکه تعداد دستگاه و تخت‌های دیالیز نیز از ۸۰ به ۱۸۰ مورد و شماره تخت‌های آی. سی. یو به ۳۰۰ تخت افزایش یافته است.

حیدری مقدم افزود: فعالیت‌های انجام شده حوزه بهداشت استان همدان پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت به گونه‌ای است که نیاز‌های زیرساختی این حوزه در استان تا ۳۰ سال آینده نیز تامین شده است.

او گفت: تاکنون ۵۳۵ هزار دوز واکسن کرونا در استان همدان تزریق شده که شامل ۳۵ درصد جمعیت شهری و ۲۳ درصد جمعیت روستایی است به نحوی که در مجموع ۳۰ درصد جمعیت استان علیه کرونا واکسینه شده اند.

 تمامی ۱۰ شهرستان تابعه استان همدان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.

انتهای پیام/غ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.