به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کاپ کیک شلیل را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد لازم
آرد ۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
شلیل به مقدار لازم
روغن مایع ۱/۲ لیوان
پودر قند (برای تزئین) به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱
ابتدا سه عدد تخم مرغ، یک لیوان شکر و وانیل را در یک ظرف میریزیم وبا همزن برقی خوب مواد را هم میزنیم. سپس یک لیوان شیر، نصف لیوان روغن مایع را اضافه میکنیم. سپس آرد را با بکینگ پودر مخلوط وسه مرتبه الک میکنیم. کم کم آرد را به مواد اضافه وبا لیسک مواد را هم میزنیم.
۲
در مرحله دوم شلیل را با پوست برش میدهیم. داخل قالب کاپ کیک کپسول روغنی میگذاریم و بعد به اندازه دو قاشق غذاخوری از مواد میریزیم، حدود دو إلی سه برش شلیل.
۳
سپس قالبها را داخل فر از قبل گرم شده روی حرارت ۱۷۵درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه تا کاپ کیکها پخته شوند.
۴
بعد از پخت و سرد شدن روی کاپ کیکها پودر قند الک کردم. این کاپ کیک بسیار خوشمزه وبه همین راحتی درست میشه.
سایر نکات
*در صورت تمایل داخل این کاپ کیک میتونید از مغز گردو یا بادام استفاده کنید.
منبع: سرآشپزپاپیون
انتهای پیام/