به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ارزیابی صورت گرفته از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت در ثلث اول سال نشان دهنده آن است که در مدت زمان مورد بررسی در کلاس قیمتی چهار، «دنا پلاس توربو اتوماتیک» محصول تولیدی ایران خودرو توانسته عنوان تنها خودرو پنج ستاره را در میان خودروهای سواری به خود اختصاص دهد.
در کلاس قیمتی چهار خودروهای پژو ۲۰۷، پژو ۲۰۷ اتوماتیک و دنا پلاس از ایران خودرو و پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانورمای شرکت ایران خودرو نیز هر کدام چهار ستاره کیفی به دست آوردند.
در این گروه قیمتی رانا پلاس، پژو ۲۰۶ و دنا همگی از محصولات ایران خودرو سه ستاره کیفی را از آن خود کردند و پژو پارس اتوماتیک ایران خودرو کرمانشاه نیز سه ستارهای شدند.
در گروه سبک، بخش سواری و در لیست قیمتی یک نیز خودرو تیگو۷ تولید شده در شرکت مدیران خودرو موفق به سه ستاره کیفی شد. همچنین در لیست قیمتی ۲، هایما S ۷ اتوماتیک ایران خودرو خراسان چهار ستاره کیفی را از آن خود کرد.
اما در خصوص خودروهای پرطرفدار جک ارزیابی صورت گرفته نشان هنده آن است که «JAC_S ۵» و «JAC_S ۳» کرمان موتور در این لیست قیمتی سه ستارهای شدند. از سوی دیگر «SWM G ۰۱» شرکت سیف خودرو، «تیگو ۵» و «آریزو ۵ توربو» مدیران خودرو نیز سه ستاره کیفی به دست آوردند.
در این گروه و این کلاس قیمتی «MVM X ۳۳ S» مدیران خودرو نیز دو ستاره کسب کرد. در لیست قیمتی سه نیز برلیانس H ۳۳۰ اتوماتیک پارس خودرو ۳ ستاره کیفی کسب کرد.
ارزیابی صورت گرفته نشان دهنده آن است که سمند و سورن پلاس ایران خودرو تبریز، پژو پارس ایران خودرو خراسان، پژو پارس ایران خودرو کرمانشاه، پژو پارس ایران خودرو، پژو پارس ایران خودرو مازندران، پژو پارس ایران خودرو فارس همگی ۳ ستاره کیفی را از آن خود کردند.
همچنین پژو ۴۰۵ ایران خودرو خراسان و پژو پارس صنایع خودروسازی فردا نیز سه ستاره کیفی کسب کردند. در سطح قیمتی پنج نیز کوییک سایپا ۴ ستاره به دست آورد. در این سطح قیمتی کوییک R پارس خودرو، تیبا ۲ شرکت سایپا و همچنین ساینای پارس خودرو موفق به دریافت ۳ ستاره کیفی شدند.
ساینای شرکت سایپا سیتروئن و تیبای شرکت سایپا سیتروئن نیز ۳ ستاره دریافت نمودند. ساینا پلاس و تیبا پلاس شرکت سایپا سیتروئن و ساینا S ۷ پارس خودرو نیز موفق به دریافت سه ستاره کیفی شدند.
انتهای پیام/