به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کباب شهزاده را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید
مواد لازم
گوشت گوسفندی یا گوساله، خردشده...... ۷۰۰ تا ۸۰۰ گرم
بادنجان...... ۴ عدد
پیاز خردشده ....۲ عدد
سیر ریزشد .....۳ حبه
فلفل سبز تند، خردشده...... ۵ عدد
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز ترکیهای (پول بیبر) و آویشن..... به مقدار لازم
رب..... ۱ قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی.... ۲ عدد
روغن برای سرخکردن..... به مقدار لازم
روشتهیه
گوشت را بپزید. بادنجانها را راهراه پوست کنده و مکعبی خرد کنید، سپس ۱۵ دقیقه در آب نمک بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود و بعد با دستمال آشپزخانه خشک کرده و سرخ کنید. بادنجانهای سرخشده را کف ظرف پیرکس پهن کنید. در ماهیتابه ۳ قاشق سوپخوری روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید. وقتی پیازها سبک شدند سیر و فلفل سبز را اضافه کرده و تفت دهید، سپس گوشت پختهشده را افزوده و کمی از آب گوشت هم در مواد بریزید و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. در آخر ادویهها را بیفزایید و مواد گوشتی را روی بادنجانها بریزید. رب را در مقداری آب گوشت حل کرده و روی مواد بریزید، سپس روی غذا گوجهفرنگی و فلفل چیده و با کاغذ فر که کمی نمدار شده روی آن را بپوشانید و در فر از قبل گرمشده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید، پس از ۳۰ دقیقه غذا آماده سرو میباشد.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/