سخنگوی صنعت برق کشور گفت: ۷۰۰ مگاوات برق از کشور‌های ارمنستان و ترکمنستان وارد کشور شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق کشور در مراسم بازدید محرابیان وزیر جدید نیرو از دیسپاچینگ برق کشور گفت: محور اصلی فعالیت دیسپاچینگ شبکه برق کشور، اتخاذ تدابیر و اقدامات لازم برای اطمینان از پایداری شبکه است.

او ادامه داد: افزایش بیش از ۱۰ برابری ظرفیت تولید برق پس از انقلاب را دارا هستیم و همچنین در حوزه ظرفیت تولید برق در بین ۲۰ کشور نخست جهان هستیم.

رجبی مشهدی بیان کرد: خوشبختانه قادر هستیم به عنوان هاب انرژی در منطقه شناخته شویم، سال گذشته ۹ هزار و ۶۹۸ میلیون کیلووات ساعت صادرات برق داشتیم.

سخنگوی صنعت برق کشور افزود: میزان واردات به کشور ۷۰۰ مگاوات از کشور‌های ارمنستان و ترکمنستان است که امیدواریم در آینده نزدیک با کشور روسیه هم تبادل انرژی داشته باشیم.

رجبی مشهدی بیان کرد: برآورد ما برای زمستان امسال این است که ۲۳۰ میلیون متر مکعب سوخت نیاز داشته باشیم، این در حالی است که اگر ما مصرف را هم قطع کنیم ۲۱۰ میلیون متر مکعب سوخت باز هم کم خواهیم داشت.

به گفته سخنگوی صنعت برق کشور در زمستان در حدود ۵۰ درصد از سوخت مایع استفاده می‌کنیم.

این مقام مسئول اضافه کرد: در بخش سوخت مایع، لجستیک توان لازم را نداریم و متاسفانه در زمستان سال گذشته ما به میزان ذخیره سوخت در روز رسیدیم و این در حالی است که ما باید ۴۵ روز سوخت ذخیره داشته باشیم.

رجبی مشهدی بیان کرد: نسبت به سال گذشته حدود ۲۰ درصد کمبود سوخت داریم و قطعا با توجه به این آمار، تنگنا‌های تولید برق در زمستان ۱۴۰۰ دور از انتظار نیست، اما اگر ما نیروگاه داشته باشیم و یا احداث کنیم هم مشکل برق کشور حل نمی‌شود.

سخنگوی صنعت برق کشور گفت: خلاصه تبادلات مالی برق در سال ۹۹ به شرح زیر است که کل حجم خرید برق ۲۹۵ تراوات ساعت است که متوسط نرخ خرید برق از نیروگاه ۷۷۱ ریال بر کیلووات ساعت است.

رجبی مشهدی تصریح کرد: بر اساس مصوبه هیئت وزیران با توجه به تقسیم کشور به ۵ منطقه مختلف جغرافیایی (۱،۲،۳،۴ و عادی) الگوی کم‌مصرفی متفاوتی تعریف شده است.

این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: در مناطق عادی برای ماه‌های غیرگرم که از مهر ماه آغاز می شود و تا اول خرداد ادامه دارد؛ الگوی کم‌مصرفی ۸۰ کیلو وات ساعت، برای مناطق گرمسیر که هنوز دوره گرم به پایان نرسیده این میزان ۴۰۰ کیلووات ساعت و برای بقیه مناطق بین ۸۰ تا ۴۰۰ کیلووات ساعت در دوره‌های گرم است. مشترکانی که میزان مصرف ماهیانه آنان کمتر از ارقام یاد شده داشته باشد، مشمول تخفیف صددرصدی خواهند شد.

انتهای پیام/

برچسب ها: واردات برق ، صنعت برق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۳ ۰۸ شهريور ۱۴۰۰
نتیجه می گیریم که در ایران بیشترین گاز طبیعی وجوددارد یک دروغ است و یا بی وجدان ترین نوع بشری در ایران مدیر هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۷ ۰۸ شهريور ۱۴۰۰
برق بخرید بدید به افغانستان و عراق جالبه خودمان در عذابیم لعد به اونها برق داده میشه
آخرین اخبار