به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد حسن ابراهیمی سرو علیا معاون نظارت بر نهادهای مالی بورس در خصوص تقاضای جدید برای ثبت کارگزاری ها اظهار کرد: ۱۲ سال از صدور آخرین مجوز برای ثبت کارگزاری میگذرد و در این مدت مجوز جدیدی صادر نشده است.
او بیان کرد: براساس افزایش رقابت و ایدههای نوآورانه، هیئت مدیره بورس تصمیم گرفت تا مجوز تاسیس کارگزاری صادر کند.
بیشتر بخوانید
او گفت: تاکنون ۳۰ درخواست تاسیس مجوز کارگزاری به سازمان بورس ارسال شده که با ۴ شرکت مصاحبه انجام شد و از این تعداد یک کارگزاری مجوز تاسیس دریافت کرد.
ابراهیمی سرو علیا با بیان اینکه در بازار سرمایه، ۱۰۸ کارگزاری فعال وجود دارند، تصریح کرد: در گذشته با توجه به دلایلی، چون عدم گسترش بازار سرمایه، مجوز تاسیس صادر نمیشد، اما اکنون با توجه به اینکه کارگزاریها مانند سایر فعالیتهای اقتصادی نیاز به رقابت دارند، تصمیم بر آن شد تا انحصار شکسته و مجوز صادر شود.
معاون نظارت بر نهادهای مالی بورس بیان کرد: دستور العملی در خصوص نحوه صدور مجوز و مدارک مورد نیاز برای عموم مردم تهیه شده است که این دستورالعمل در ۲ محور اساسی، سابقه فعالیت و تحصیلات مرتبط تهیه شده است.
او گفت: متقاضیان دریافت مجوز تاسیس کارگزاری، با مطالعه دستورالعمل ها، در صورت دارا بودن شرایط، میتوانند مدارک را به سازمان بورس ارسال کنند.
ابراهیمی سروعلیا با بیان اینکه یکی از رکنهای اساسی برای صدور مجوز، ارائه طرح تجاری مناسب است، اظهار کرد: هدف ما افزایش تعداد کارگزاریها نیست بلکه میخواهیم کارگزاریها در بحث آموزش و فرهنگ سازی به ما کمک کنند و با راه اندازی شعب بیشتر در مناطق کمتر توسعه یافته، مردم را با کارگزاریها بیشتر آشنا کنند تا برای ورود بازار سرمایه ترغیب شوند.
معاون نظارت بر نهادهای مالی بورس با بیان اینکه در گذشته یکی از دلایل عدم صدور مجوز، بحث نظارت بود، تاکید کرد: همه نهادهای مالی اگر فعالیت نداشته باشند و شرایط را تسهیل نکنند، مجوز آنها باطل میشود.
او افزود: پس از دریافت مجوز، بر روند فعالیت شرکت ها، نظارت و در صورت تخلف، مجوز باطل میشود، همان طور که مجوز یک شرکت سبد گردانی باطل شد.
ابراهیمی سروعلیا بیان کرد: حداقل سرمایه برای تاسیس کارگزاری، ۱۰۰ میلیارد تومان است و انتظار داریم کارگزاریها براساس سرمایه، خدمات خود را گسترش دهند و سودی که نصیبشان میشود از این صنعت خارج نشود.
او گفت: فعلا هیچ گونه محدودیتی برای صدور مجوز به کارگزاریها وجود ندارد و هر نهاد مالی از جمله سبدگردانها و کارگزاریها میتوانند برای صدور مجوز به سازمان بورس مراجعه کنند.
معاون نظارت بر نهادهای مالی بورس درباره زمان دریافت مجوز تاسیس کارگزاری گفت: در بحث صدور مجوز مانند سبدگردان اگر مدارک کامل باشد، طی ۲ ماه به درخواست شرکت پاسخ میدهیم.
انتهای پیام/
قرار بود از سهام های عمومی و معتبر که مردم عادی آنها را خریده اند حمایت شود مثل دارا یکم پالایش برکت شستا و عرضه های اولیه اما باز همه اینها را بشدت منفی کردند.پس کجاست مسئولان دولت جدید بیایند پاسخگو باشند.
بازار دستوری منفی میکنید مگه جنگ شده همه سهم های بورس را از 7 شهریور هر روز با هم بی حساب منفی 5 و منفی 10 میکنید.
مجلس و دولت جدید کجایند ؟ پس کجاست اون وعده های وزیران جدید اقتصادی؟حمایت از بورس این بود؟
حمایت از سهامدار خرد این بود؟
وزیر جدید اقتصاد و رئیس سازمان بورس و مجلس انقلابی چرا پاسخگو مردم نیستن؟
لطفا یک نگاهی به بازار بورس داشته باشید تا بفهمید همه وعده های حمایت از بورس فقط تبلیغات بود.
همان روش دولت سابق دوباره در دولت جدید شروع شده و کسری بودجه را از جیب سهامداران عادی تامین میکنند.
همان 200 شرکت حقوقی شروع به فروش سهام خود به مردم و منفی کردن کل بازار شدن.
حداقل اجازه بدید سهامداران عدالت فروش بزنند مردم مشکل مالی دارند.نه اینکه حقوقی ها فکر سود خودشون باشند.
ناظر بورس و سازمان بازرسی کل کشور و کمیسیون اقتصادی مجلس چرا بر بازار بورس و فروش های دولتی ها نظارت نمیکنند؟
سرمایه مردم دوباره در بورس دارد نابود میشود.لطفا پیگیری کنید.
باتشکر