به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، علی عباسیکسانی رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت : جرائم اینترنتی هرگونه جرمی که در فضای سایبری در حوزه اینترنت اتفاق بیافتد مربوط به پلیس فتا میشود.
او وظیفه پلیس فتا را برقراری امنیت در فضای اینترنتی عنوان کرد و گفت : کلاهبرداری با ۴۸ درصد بیشترین جرائم در استان کرمانشاه طی سال ۱۴۰۰ بوده که بعد از آن برداشتهای غیرمجاز با ۱۳ درصد بوده است.
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه افزود: بیش از ۶۰ درصد از جرائم در بحث جرائم اقتصادی در استان کرمانشاه اتفاق افتاده است.
او با اشاره به کلاهبرداری ورود به سامانه ثنا، افزود: مجرمان سایبری با ارسال متنی با عنوان اینکه «از شما شکایت شده و برای مشاهده آن بر روز لینک زیر کلیک کنید»، کاربر را هدایت به ورود به سایت میکنند و فرد مورد فیشینگ قرار میگیرد و اطلاعات فرد را در اختیار قرار میگیرد.
عباسیکسانی ادامه داد: از کاربر میخواهد یا واریز مبلغ ۲ هزار تومان شکایت را مشاهده کند، فرد را وارد درگاه جعلی میکند و از آن طریق شماره حساب، رمز دوم و سایر اطلاعات را به سرقت میبرند و حساب فرد را خالی میکنند.
او گفت: سامانه ثنا هیچگونه مبلغی از کاربر نمیخواهد و فقط اطلاعرسانی میکند و نیاز به ورود به درگاه بانکی نیست، لذا هنگامی که فرد ارجاع داده شد به یک درگاه برای پرداخت مبلغی حتما کلاهبرداری است .
انتهای پیام/د