فرماندار زرند گفت:اخذ نشان استاندارد سوهان زرندی برای صادرات باید جزء اولویت های تولیدکنندگان قرار گیرد و ما آماده همکاری برای برندسازی هستیم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، علی صادق زاده فرماندار زرند به اتفاق روسای میراث فرهنگی و جهادکشاورزی عصر روز جمعه از یکی از واحد‌های تولیدی سوهان زرندی بازدید کردند.

صادق زاده،فرماندار زرند با اشاره به ثبت ملی بودن سوهان زرندی به عنوان اولین سوهان ثبت شده در کشور گفت: اقدام میراث فرهنگی زرند برای ثبت این سوغات ارزشمند بسیار مهم بود و باید تولیدکنندگان با حساسیت روی کیفیت این محصول و بسته بندی و برندسازی اقدام و برای صادرات آن نیازمند اخذ کدبهداشتی محصول و نشان استاندارد هستند که ما برای این اتفاق آماده همکاری هستیم.

محمد اسلامی هم در این بازدید گفت: پس از ثبت ملی سوهان تولید و عرضه‌ این محصول اصیل زرندی با رونق روبرو شد، اما متاسفانه به دلیل شیوع کرونا این بخش آسیب جدی دید و از فرماندار زرند می‌خواهم نسبت به این تولیدکنندگان توجه ویژه داشته باشند چرا که این تولیدکنندگان بخشی از فرهنگ اصیل زرندی را زنده و صادر می‌کنند.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار