به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر محمود قربانزاده رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خراسان رضوی گفت: کارشناسان دامپزشکی مستقر در کشتارگاههای خراسان رضوی با نظارتهای خود از ورود گوشتهای فاسد و غیرقابل مصرف حاصل از دامهای کشتار شده به چرخه توزیع و مصرف جلوگیری و آن را معدوم کرده اند.
او افزود: در این مدت ۸۶۰ هزار راس دام در کشتارگاههای خراسان رضوی، کشتار شده است و بدین ترتیب کارشناسان دامپزشکی بر تولید، نگهداری و عرضه ۳۲ هزار تن گوشت قرمز نظارت داشته اند.
بیشتر بخوانید
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز و معتبر تهیه شود؛ ادامه داد: در صورت خرید محصولات بسته بندی، باید نسبت به تاریخ تولید و انقضای محصول و هم کد پروانه درج شده بر روی آن دقت شود و از خرید فرآوردههای خام دامی از افراد دوره گرد به شدت پرهیز شود.
قربان زاده بیان کرد: شهروندان در زمان خرید گوشت قرمز باید به مهر دامپزشکی توجه کنند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را به سامانه ۱۵۱۲ اطلاع رسانی کنند.
انتهای پیام//ص.ب