به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان اظهار داشت: زمان قطعی بازگشایی مدارس بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا به صورت کشوری تعیین می شود اما هم اینک با توجه به ضرورت تکمیل واکسیناسیون فرهنگیان اعلام شده مدارس از ابتدای آبان بازگشایی می شود.
وی با اشاره به اهمیت استمرار آموزش مجازی در سال تحصیلی پیش رو ادامه داد: تهیه تبلت برای دانش آموزان و جذب بازماندگان از تحصیل باید از اولویتهای آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید باشد.
استاندار سیستان و بلوچستان روند ثبت نام مدارس در استان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با توجه به مشکلات زیرساختی در استان و سیستمی شدن ثبت نام ها باید جلسات تخصصی با دستگاه های اجرایی مربوطه مانند مخابرات و برق برگزار شود تا برای رفع مشکلات موجود با استفاده از خرد جمعی ارائه طریق شود.
وی به اهمیت افزایش مدارس شبانه روزی و هنرستان های مهارتی در استان اشاره کرد و افزود: براساس سند تهیه شده برای ساخت ۳۰ هنرستان مهارتی برنامه ریزی لازم انجام شده است که با همت موسسه همدلان آیندهنگر سیستان و بلوچستان ۲ هنرستان کلنگ زنی شده و ۶ هنرستان نیز در دست ساخت است.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیز گفت: همه عوامل و دست اندرکاران در بخشها و حوزه های مختلف ستادی و صف در آموزش و پرورش بدنبال کاهش دغدغه و رفع نگرانی خانواده ها، همکاران و دانش آموزان در سال تحصیلی جدید هستند.
حمید رضا رخشانی افزود: با توجه به پیش بینی انجام شده ۲۵ هزار و ۳۴۰ دانش آموز جدید در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ به جمعیت دانش آموزی استان افزوده خواهد شد.
وی بیان کرد: با توجه به رشد جمعیت دانش آموزی در سال تحصیلی آینده ۱۲ هزار و ۴۳۱ نفر کمبود معلم داریم که این کمبود را از طریق خرید خدمات، حق التدریس، سرباز معلمان و تدریس معاونان مدارس برطرف کردیم.
وی با قدردانی از پیگیری و همراهی استاندار برای افزایش سهمیه جذب نیروی انسانی گفت: در طول سه سال گذشته ۲۲ هزار و ۹۰۶ ردیف استخدامی از محل دانشگاه فرهنگیان؛ استخدام ماده ۲۸، حق التدریس و خرید خدمات به این استان اختصاص یافت.
رخشانی گفت: در پی تهیه و تدوین اسناد آمایشی شاخص های مختلف در استان و ارائه به حوزه ستادی، با دستور وزیر آموزش و پرورش، کمیته پیگیری وحل مشکلات و چالش های سالیان متمادی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان تشکیل شد و هم اینک به صورت هفتگی روند رفع مشکلات مربوط به استان رصد و پیگیری می شود.
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با اشاره به بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید گفت: در استان ۲ هزار و ۶۶۸ مدرسه شهری و ۵ هزار و ۶۳۲ مدرسه روستایی و عشایری وجود دارد که ۵۱ درصد جمعیت دانش آموزی استان یعنی بیش از ۴۲۰ هزار نفر در مدارس شهری و ۴۰۴ هزار نفر نیز در مدارس روستایی و عشایری مشغول به تحصیل هستند.
رخشانی با بیان اینکه تلاش همه ما ادامه فرآیند آموزش به صورت حضوری است، تصریح کرد: نبود زیرساختهای اینترنتی و ارتباطی، وضعیت مالی ضعیف خانوادهها و عدم توانایی تهیه تبلت و گوشی تلفن همراه هوشمند از جمله مشکلات آموزش مجازی در روستاها و مناطق عشایری است که آسیبهای فراوانی برای دانشآموزان به همراه دارد.
وی تصریح کرد: سال گذشته با موافقت ستاد استانی مدیریت کرونا آموزش در مدارس روستایی و عشایری با جمعیت کمتر از ۵۰ نفر به صورت حضوری ادامه یافت و امسال با توجه به واکسیناسیون همکاران امکان برگزاری کلاسها به صورت حضوری وجود دارد.
رخشانی ادامه داد: همچنین از مجموع ۴۶۱ هزار و ۱۰۸ دانش آموز در مدارس شهری استان، ۱۱۰ هزار نفر در نقاط حاشیه شهرها ساکن هستند که به دلیل نبود زیرساختهای لازم و عدم توانایی مالی خانوادهها سال گذشته آموزش این دانش آموزان از طریق توزیع درسنامه و آموزش فرد به فرد انجام شد اما امسال حتما باید برای تهیه تبلت برای این دانش آموزان تلاش کنیم.
مدیر کل آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: در سال تحصیلی گذشته ۳۵۱ هزار دانش آموز در استان با استفاده از تبلت یا گوشی هوشمند برای آموزش خود از شبکه شاد استفاده کردند.
انتهای پیام/ع