به گزارش خبرنگار حوزه سیاسیون گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، چهرههای سیاسی کشور هم مانند بقیه مردم در شبکههای اجتماعی صفحاتی را دارند که در آن نسبت به اتفاقاتی که رخ میدهد پست یا توئیتهایی را منتشر میکنند.
برخی از مسئولان حاضر در فضای مجازی، گاهی از این فضا برای اطلاع رسانی و پخش اخبار مربوط به حوزههای تحت اختیارشان نیز استفاده میکنند و به طور مستقیم با مردم در ارتباط و پاسخگوی سوالهای آنها هستند.
بیشتربخوانید
در ادامه میتوانید بخشی از فعالیت چهرههای مطرح سیاسی کشور در فضای مجازی را مشاهده کنید:
صفحه رسمی حجت الاسلام ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشور تصویری از ایشان حین دریافت دوز دوم واکسن کرونا را منتشر کرد:
" دریافت نوبت دوم واکسن ایرانی کرونا
حجتالاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی با حضور در یکی از مراکز درمانی، نوبت دوم واکسن ایرانی برکت را دریافت کرد.
رئیسجمهور پس از دریافت نوبت دوم واکسن، برای کادر درمان و مدافعان سلامت در خدمترسانی به مردم، آرزوی موفقیت نمود."
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی پستی را درباره کمک به دولت و پیگیری مسائل اساسی مردم در حسابش بارگذاری کرد:
" نمایندگان مجلس برای تسریع در تشکیل کابینه و با اعتقاد به اینکه رئیس جمهور محترم مسئول اجرایی کشور است با رای حداکثری به تیم اجرای آقای دکتر رییسی، زمینه تشکیل دولت قوی را برای حل مسائل اساسی مردم ایجادکردند؛ و ما فکر میکنیم گام اول در تعامل دولت و مجلس به خوبی، با حسن نظر و با روحیه همکاری برداشته شد. اراده مجلس از روز نخست همین بود و همین هم تداوم پیدا خواهد کرد.
رئیس جمهور محترم و اعضای هیئت دولت نیز در هفته ابتدایی از مسئولیت خود، با حضورهای میدانی جدیت خود را درتشکیل دولتی مردمی نشان دادند و روح امید را در مردم دمیدند.
ما بعنوان نمایندگان مردم وظیفه خود میدانیم از این شروع امیدآفرین تشکر کنیم و تاکید میکنیم که در پیگیری مسائل اساسی مردم مخصوصا مواردی که در زندگی جاری مردم تاثیری مستقیم دارد، مانند مقابله با آسیبهای مرتبط با حوزۀ سلامت و معیشتِ ناشی از بیماری کرونا، قیمت ارز وحفظ ارزش پول ملی، تامین کالاهای ضروری مردم با قیمت مناسب، ثبات اقتصادی و توجه به مناطق محروم، در کنار دولت هستیم و آماده ایم نیازهای تقنینی دولت را در جهت مصالح مردم برآورده کنیم و برای کمک به دولت وظیفۀ نظارتی خود را همدلانه و دلسوزانه در جهت رصد و برطرف کردن نقاط ضعفهای احتمالی انجام دهیم."
بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت تصویری مربوط به عیادت از آیت الله کعبی در حسابش منتشر کرد:
" عیادت از آیت الله کعبی در بیمارستان پارسیان"
سید مسعود میرکاظمی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه تصاویری از ستاد هماهنگی اقتصادی دولت را منتشر کرد:
" ستاد هماهنگی اقتصادی دولت"
کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو از دریافت مجوز مصرف اضطراری واکسن پاستوکووک در کوبا خبر داد:
" واکسن Soberana02
که در ایران با نام پاستوکووک تولید میشود در کوبا برای گروه سنی ۲ تا ۱۸ سال نیز مجوز مصرف اضطراری دریافت کرد."
بیژن عباسی آرند، مدیرعامل ایرانسل پستی را از پنجمین دوره ارزیابی ملی تحول دیجیتال در حسابش منتشر کرد:
" ظهر امروز دوشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۰، کنفرانس بینالمللی و پنجمین ارزیابی ملی تحول دیجیتال به میزبانی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران به صورت آنلاین آغاز به کار کرد و بنده نیز در کنار اساتید و فعالان عرصه تحول دیجیتال کشور، سخنرانی کوتاهی با محوریت تحول دیجیتال داشتم.
مسئله تحول دیجیتال و نقش سازمانهای پیشرو در این زمینه، همواره مورد توجه علاقهمندان این موضوع بوده است و با توسعۀ فناوری مخصوصاً در حوزۀ IT و ICT، تغییراتی جدی در زندگی روزمرۀ مردم و در کسبوکارها و خدمات ایجاد شده است.
باتوجه به اینکه پایهگذاری ایجاد خدمات دیجیتال امروزی توسط نسل چهار تلفن همراه و نسلهای قبل انجام شده، اما با ظهور و بروز نسل پنجم تلفن همراه در دنیا و ایران، عرصه برای ایجاد تحولی بزرگتر که تحول دیجیتال نامیده میشود، فراهم شده است.
اتصال انبوه، ضریب تأخیر کمتر و پایداری بالاتر از جمله مهمترین ویژگیهای این نسل از فناوری است و امروز شاهدیم که حوزههایی مانند سلامت، کشاورزی، پزشکی از راه دور، خودروسازی، هوشمندسازی انرژی و... در خیلی از کشورها، با بهکارگیری فناوری نسل جدید محقق شده و امکان گذار را فراهم کرده است.
ما در ایرانسل به عنوان اپراتور پیشرو در حوزههای دیتا و دیجیتال، با پیشبینی این روند، در ادامۀ مسیر پیادهسازی تکنولوژیهای جدید، توانستیم به این حوزه هم ورود کنیم و خوشبختانه، در روز اول مرداد ماه سال ۱۳۹۹، نخستین سایت تجاری ایران و ایرانسل را رسماً راهاندازی کردیم و در ادامه نیز، ۶ سایت تجاری نسل پنج دیگر، در تهران و شهرهای شیراز، مشهد و کیش، توسط ایرانسل راهاندازی شد. همچنین زیرساخت شبکۀ ایرانسل، هم در هستۀ شبکه و هم در بخش انتقال، کاملاً متناسب با توسعۀ نسل پنج تلفن همراه، متحول شده است.
فرایند تحول دیجیتال در دنیا آغاز شده و از آن گریزی نیست. در ایران هم باید ایجاد زیرساختهای تحول دیجیتال دنبال شود که این امر، کمک میکند تا هم خدمات جدید ارائه شود، کسبوکارهای جدید توسعه پیدا کنند و ظرفیت اشتغالزایی بیشتری فراهم شود و هم هر کسی که در این حوزه کار میکند، از منافع آن بهرهمند شود.
برگزاری کنفرانس و ارزیابی تحول دیجیتال و رویدادهای مشابه با هدف تبیین بخشهای مختلف و مؤلفهها و زوایای تحول دیجیتال برای کنشگران مختلف، اقدامی بسیار مثبت است و امیدوارم تا با فراهم شدن بستر لازم، کشور با شرایط بهتری وارد این عرصۀ جدید شود."
انتهای پیام/