حسین کرمانپور، رئیس اورژانس بیمارستان سینا در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: ما مجبور هستیم به دلایلی، دست برخی از بیماران بی هوش را در بخش مراقبتهای ویژه ببندیم تا از برخی واکنشهای آنها جلوگیری کنیم.
او افزود: این کار ربطی به مواد بی هوشی بیمار بعد از عمل جراحی ندارد. این اتفاق ممکن است برای بیماران مبتلا به کرونا که در بخش آی سی یو بستری هستند نیز رخ دهد. بیماران بستری در این بخش به علت کاهش سطح هوشیاری قادر به تنفس خود به خودی نیستند و یا تنفس مطلوبی ندارند. بنابراین پس از لوله گذاری، به کمک دستگاه تنفس مصنوعی به این بیماران تنفس داده می شود.
کرمانپور گفت: به دلیل پایین بودن اکسیژن خون بیماران مبتلا به کرونا، مجبور هستیم آنها را به دستگاه تنفس مصنوعی وصل کنیم، در این حالت بیمار واکنشهایی نسبت به این دستگاه نشان میدهد. واکنشهایی که ممکن است به بیمار آسیب بزند، به همین دلیل مجبور به بستن دست بیماران می شویم.
رئیس اورژانس بیمارستان سینا گفت: ممکن است زمانی که بیمار در حالت نیمه هوشیار است، لوله ونتیلاتور را تحمل نکند و ناخواسته آن را از دهان خود بیرون بکشد، در این حالت دست بیمار را به تخت میبندیم.
کرمانپور بیان کرد: قبل از هوشیاری احساس ناآرامی در فرد مبتلا به کرونا ایجاد خواهد شد، بلافاصله داروی خواب آور برای او تجویز میشود تا به خواب مصنوعی برود. این کار تا زمانی ادامه دارد که میزان اکسیژن خون او به حد نصاب برسد و در صورت بهبود داروها را قطع خواهیم کرد. این عمل هیچ صدمهای به بیمار وارد نمیکند، بلکه مانع از آسیب زدن به او میشود.
انتهای پیام/
من ندیدم بگن کسی لوله تنفس گذاشته و زنده مونده باشه
داروهای طب اسلامی رو هم اجازه بدید که استفاده بشه
تا به خودش آسیب وارد نشود .
اگر این بار رفتید و دیدید که دست و پای بیمار را با باند بسته شده ، اطلاع دهید تا نسبت به تهیه دستبند چرمی استاندارد اقدام گردد .
محاربه ؟!
اگر با دستش دستگاه اکسیژن را بکشد و خفه شود ، اونوقت اسمش را می خواهی بگذاری که بیمار خودکشی کرد ؟
اگر بیمار بی قرار بود و آسیب به خودش زد ، دیه اش را شما می خواهید پرداخت کنید ؟
افرادی مثل شما که متخصص همه چیز هستید ، معمولا پیشنهادی ندارید و دائما در حال غر زدن و تحقیر کار دیگران هستید .
نكته دوم كه فرموده بوديد ما داريم غر ميزنيم شما يا از آمار مرگ ومير در ايران خبر نداري كه ما به نسبت جمعيتمان مقام اول فوتي در جهان را داريم يا خودت از كادر درمان هستي يا تا الان مرگ عزيزنديده اي
وقتی بیماری که تنفس خودبخودی ندارد ولی می خواهد بهوش بیاید ، دچار اعمالی می شود که بی خبر است .
مثل کشیدن سرمها و دستگاه تنفس مصنوعی .
در آن موقع با آمپول یک بیهوشی کوتاه مدت داده می شود . تا وقتی که بیمار بتواند با دستگاه فایت کند و تنفسش شرع شود .
وقتی تنفس بیمار شروع شد ، دستگاه را در منوی جداسازی می گذارند تا بتوانند لوله را از دهان بیمار جدا کنند .
در واقع اگر بیمار بهوش هم باشد ، نمی توان لوله تنفس را جدا کرد ، زیرا ریه بیمار تحمل فشار محیط را ندارد و حتما کشته می شود .
و باید کم کم دستگاه را از حالت اتواتیک به حالت تنفس شخص تغییر داد .
تا اینجا اگر فهمیدی ، اهمیت دستبند زدن به بیمار نیمه هوشیار برایت روشن شده است .