به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، مجری برنامه تلویزیونی دستپخت، در بخش آشپز شو این برنامه، آموزش روش تهیه آش شیله عدس را آموزش داد.
برای تهیه این آش خوش طعم احتیاج داریم به:
عدس یک و نیم پیمانه، برنج نیم دانه نیم پیمانه، آب مرغ یک لیتر، تره 150 گرم، پیازچه 100 گرم، پیاز 2 عدد، گوجه فرنگی 3 عدد، بلغور گندم یک دوم پیمانه، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم، روغن به میزان لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله تهیه آش شیله عدس را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/