بر اساس یافته‌های دانشمندان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در آمریکا، واکسیناسیون کرونا باعث کاهش استرس و اضطراب دریافت کنندگان نسبت به این بیماری می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مدیکال اکسپرس، تیمی از محققان در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی شواهدی را پیدا کرده اند که نشان می‌دهد افرادی که واکسن کووید-۱۹ را دریافت کرده‌اند، کاهش محسوس استرس را پس از آن تجربه کرده اند و در نتیجه بهبود سلامت روانی خود را مشاهده کرده‌اند.

محققان مطالعه ای را با عنوان Understanding America، پروژه‌ای طولانی مدت که برای ردیابی تاثیر همه گیری در آمریکا بر سلامت روانی ایجاد شده بود، آغاز کردند. بخش اولیه این پروژه شامل ارسال بیش از ۸۰۰۰ نظرسنجی به مردم در سراسر کشور با سوالات مربوط به بررسی نحوه تاثیر این بیماری همه گیر بر سلامت روانی افراد به طور کلی بود. داده‌های حاصل از نظرسنجی‌ها نشان داده است که اکثر افرادی که از آن‌ها سوال می‌شود در نتیجه همه گیری تا حدی دچار اضطراب و افسردگی شده‌اند. این تیم هر دو هفته یکبار نظرسنجی‌هایی را برای افراد مشابه ارسال می‌کند تا راهی برای اندازه گیری تغییرات در سلامت روان در ادامه بیماری همه گیر باشد. در این آخرین نظرسنجی از پاسخ دهندگان در مورد تاثیرات بر سلامت روانی آن‌ها پس از دریافت واکسن کووید-۱۹ سوال شد.

محققان دریافتند پاسخ دهندگان در این مطالعه با کاهش ۱۵ درصدی احتمال احساس افسردگی پس از واکسیناسیون و کاهش ۴ درصدی در احساس افسردگی خفیف مواجه شدند. محققان همچنین تخمین می‌زنند که بر اساس داده‌های آن‌ها، به احتمال زیاد ۱ میلیون نفر پس از واکسیناسیون دچار ناراحتی روحی شده‌اند.

داده‌های آن‌ها نشان می‌دهد که واکسیناسیون علیه کووید-۱۹ نه تنها از افراد در برابر عفونت محافظت می‌کند، بلکه ترس و اضطراب افراد را نسبت به احتمال آلوده شدن بسیار کاهش می‌دهد.  این پروژه کلی هنوز در حال انجام است، نظرسنجی‌های بیشتری ارسال می‌شود تا مشخص شود مردم در مورد احتمال ابتلا به انواع مختلف کرونا پس از دریافت تزریق تقویت کننده  چه احساسی دارند. 


بیشتر بخوانید 


انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار