به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در راستای سرعت بخشیدن به روند ایمنسازی جامعه و جلوگیری از شیوع کرونا، انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کشور به مراکز تجمیعی انجام واکسیناسیون پیوست.
همزمان با آغاز به کار این مرکز، مسئولین معاونت محترم بهداشتی دانشگاه از روند انجام کار تیمهای اجرایی بازدید به عمل آوردند و از نزدیک نحوه خدمت رسانی و فرآیند انجام واکسیناسیون کرونا را مورد بررسی قرار دادند.
مرکز تجمیعی واکسیناسیون انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با ۴ تیم کارشناسی تزریق و در دو شیفت کاری آماده خدمت به واجدین شرایط و با زمانبندی قبلی طبق سامانه ثبت نام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد بود.
انتهای پیام/