به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علی قمیشی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه عملیات تزریق واکسن کرونا برای گروههای سنی مختلف در این شهرستان ادامه دارد، گفت: با توجه به تزریق ۲۰۶ هزار دُز واکسن برای شهروندان، شاهد اتفاقی خوب و خوشحال کننده که همان نزولی شدن وضعیت بیماری کووید ۱۹ است، هستیم.
او ضمن قدردانی از همکاری نیروهای بسیج، هلال احمر و نیروهای جهادی افزود: البته وقوع روند نزولی بیماری به معنای اتمام کرونا نیست و این بیماری به صورت موجی و سینوسی حرکت میکند، به این معنا که در برخی مواقع صعودی و برخی مواقع نزولی است.
قمیشی اظهار داشت: ۲۰ روز پیش حدود ۳۵۰ بیمار کرونایی در بیمارستان بستری و ۷۰۰ بیمار روزانه درمان میشدند، ولی اکنون تعداد کاهش یافته، بطوریکه حدود ۲۰۰ بیمار بستری و کمتر ۳۰۰ بیمار نیز به صورت سرپایی درمان میشوند.
این مقام مسئول تلاشهای وسیع برای واکسیناسیون علیه کرونا را امیدوارکننده و خوشحال کننده عنوان کرد و ادامه داد: همه تلاش ما این است که با تعداد زیاد واکسن دریافتی موجود و راه اندازی مراکز تجمیعی استاندارد و بزرگ تر، فضایی ایجاد کنیم تا واکسیناسیون کرونا بهتر انجام شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به اینکه جمعیت بالای ۱۸ سال شهرستان حدود ۳۲۵ هزار نفر است که به بیش از ۶۰۰ هزار دُز واکسن نیاز داریم، تصریح کرد: پیش بینی میشود تا بهمن ماه این میزان واکسن را تزریق کنیم، در واقع ۲ برابر واکسیناسیونی که تاکنون انجام شده باید انجام شود.
قمیشی تاکید کرد: با نزولی شدن روند بیماری و واکسیناسیون نباید تصور کرد که ویروس از بین رفته، زیرا افرادی که واکسن زدهاند هم بیمار خواهند شد، ولی شدت بیماری زیاد و یا منجر به فوت نخواهد شد.
هم اکنون شهرستان دزفول در شرایط قرمز کرونایی قرار دارد.
انتهای پیام/گ