سازمان جهانی بهداشت در اعتراض به اقدام برخی از کشورهای ثروتمند جهان در توزیع دوز سوم واکسن کرونا تاکید کرد تزریق دوزهای تقویت کننده به افراد سالم درست نیست.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از  سی ان بی سی، سازمان جهانی بهداشت در اعتراض به کشور‌های ثروتمند می‌گوید: تزریق دوزهای تقویت کننده ویروس کرونا به افراد سالم درست نیست.

مقامات سازمان جهانی بهداشت بار دیگر از کشور‌های ثروتمند خواستند تا توزیع دوز‌های تقویت کننده واکسن کووید را متوقف کنند به این امید که دوزهای بیشتری در اختیار کشور‌های فقیرتر با نرخ ایمن سازی عقب افتاده قرار گیرد.

تدروس آدهانوم، مدیرکل سازمان بهداشت جهانی، روز سه شنبه در یک نشست خبری گفت که WHO فاقد داده‌های علمی کافی برای تایید استفاده گسترده از تقویت کننده‌هاست. این سازمان از زمستان سال گذشته برای رسیدگی به نابرابری‌های واکسن کار کرده است و از رهبران جهان خواسته است تا توزیع سومین دوز واکسن را تا پایان سال تعلیق کنند تا واکسن‌های مازاد به کشور‌های کم درآمد منتقل شود.

تدروس گفت: کشور‌هایی با پوشش واکسیناسیون کمتر از ۲ درصد وجود دارد، اکثر آن‌ها در آفریقا هستند که حتی دوز اول و دوم خود را دریافت نکرده‌اند و آغاز توزیع و تزریق تقویت کننده‌ها، به ویژه دادن آن به جمعیت سالم، واقعا درست نیست.

به گفته مقامات WHO، در آفریقا، کمتر از ۳.۵ درصد از افراد واجد شرایط به طور کامل واکسینه شده‌اند. این سازمان تایید خود را برای تجویز دوز‌های تقویتی برای افراد دارای نقص ایمنی مجددا اعلام کرد.

توزیع تقویت کننده در حال حاضر در سراسر آمریکا آغاز شده است، جایی که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها گزارش می‌دهد که نزدیک به ۵۴ درصد از مردم به طور کامل واکسینه شده‌اند. CDC گفت بیش از ۱.۸ میلیون تقویت کننده قبلا استفاده شده است.

استریو مسییوا، نماینده ویژه اتحادیه آفریقا در مورد کووید -۱۹ گفت: اگرچه چندین کشور متعهد شده‌اند صد‌ها میلیون دوز واکسن را به کشور‌های در حال توسعه اهداء کنند، اما محدودیت‌های تجاری خرید ملت‌های کم درآمد را برای واکسن کرونا به تنهایی مشکل کرده است. به مسییوا گفت که لغو این محدودیت‌ها به تسهیل افزایش واکسیناسیون در سراسر آفریقا کمک می‌کند.

او گفت: ما به خرید دسترسی داریم. ما از آن دسته از کشور‌هایی که صادرات را محدود کرده‌اند، می‌خواهیم صادرات محصول نهایی واکسن و صادرات مواد اولیه آن را ادامه دهند. 

مسییوا افزود: این محدودیت‌ها امروز حتی بیشتر از مالکیت فکری برای ما ضروری است، زیرا مالکیت معنوی فردا واکسنی را به ما تحویل نمی‌دهد.


بیشتر بخوانید 


انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.