در این روز‌ها مردمان روستای کُرُه حسابی مشغول برداشت آلو‌های ترش و شیرین از سطح باغات خود هستند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند،روزهای پایانی فصل تابستان در روستای خوش آب و هوای کُرُه موسم کار و تلاش است، از اول شهریور ماه کار برداشت آلو شروع می‌شود.

یکی از باغداران این روستا گفت: سال اول و دوم درختان میوه نمی‌دهند، اما از سال سوم است که آلو روی شاخه‌های درختان خودنمایی می‌کند.

او ادامه داد: در این روستا اهالی در کنار دیگر میوه‌های تابستانه کار برداشت آلو بخارا‌های ترش و شیرین را آغاز می‌کنند.

محمدی یکی از اهالی روستا اظهار کرد: خداروشکر تاکنون محصول پربار و خوبی برداشت کرده ام، در کنار خانواده کار و تلاش، انرژی بخش است.

این میوه علاوه بر تازه خوری به صورت خشکبار هم استفاده می‌شود.
یکی از استفاده‌های این میوه که طرفداران زیادی هم دارد، درست کردن لواشک از پوست آن است.

پیش بینی برداشت ۳۰۹ تن آلو در شهرستان قاین

سجادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قاین گفت:سطح زیرکشت آلو در شهرستان قاین حدود ۱۰۰ هکتار است که پیش بینی می‌شود بالغ بر ۳۰۹ تن آلو تازه برداشت شود.

او افزود: متوسط عملکرد آلو در سطح باغات شهرستان قاین حدود ۵ هزار و ۷۰۰ کیلو در هکتار است.

سجادی اظهار کرد: کیفیت و مرغوبیت آلو بخارای کُرُه به دلیل کوهستانی بودن روستا است.

علاوه بر این روستا در ۶ روستا دیگر شهرستان قاین نیز این محصول برداشت می‌شود.

برداشت آلو بخارا از باغات این روستا تا اواسط مهرماه ادامه دارد.

خواص درمانی آلو بخارا یکی از دلایل محبوبیت این میوه است.
مصرف این میوه برای کمک به هضم بهتر غذا و افرادی کخ دیابت دارند بسیار مفید است.

پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی، عروقی جلوگیری از افزایش فشار خون و کنترل قند خون از خواص درمانی این میوه به شمار می‌آید.

انتهای پیام/ک

برچسب ها: آلو ، جهاد کشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.