اکبری سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: در ۳ ماه نخست امسال ۱۵ هزار و ۲۲۹ تن مرغ در استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش ۳۷ درصدی دارد.
او افزود: در این مدت ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار و ۸۷۱ قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری استان انجام شده که گوشت مرغ استحصالی آن ۱۵ هزار و ۲۲۹ تن بوده است.
اکبری بیان کرد: در ۳ ماه نخست پارسال ۶ میلیون و ۸۴۷ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری استان انجام شده که گوشت استحصالی آن ۱۱ هزار و ۹۳ تن بوده است.
بیشتر بخوانید
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی عنوان کرد: حمایت دولت از تولید، مشارکت خوب مردم در زمینه تولید، تثبیت شرایط عرضه نهادههای دامی و متناسبسازی قیمت جوجه یک روزه از مهمترین عوامل در رشد تولید گوشت سفید است.
او اظهار کرد: دولت به دنبال سیاست عرضه و تقاضا در تولید مرغ است تا محصول در بازار قیمت واقعی خود را پیدا کند.