به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،عزیزالله شهیدیفر رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه پیشبینی تولید حداقل ۲.۵ میلیون تن مرکبات را در استان داریم؛ گفت: پیش بینی ما برای امسال، صادرات تا ۵۰۰ هزار تن کیوی، مرکبات و نارنگی است که دست یافتن به این هدف به معنای افزایش ۲۰ درصدی در بخش صادرات است.
او در خصوص آخرین وضعیت کمی و کیفی مرکبات در مازندران و نیز اقدامات انجام گرفته در راستای بهیود صادرات این محصول در امسال، افزود: در مجموع، وضعیت کمی و کیفی مرکبات امسال، ایدهآل است.
شهیدیفر گفت: با توجه به کنترل آفات و مدیریت برداشت، وضعیت کمی و کیفی مرکبات امسال بهتر از پارسال است.
او افزود: ممکن است درصد کمی پرتقال تامسون ما کمتر از پارسال باشد، اما وضعیت نارنگی ما به نسبت سال گذشته به مراتب بهتر است.
شهیدیفر گفت: در بخش صادرات اکنون برنامهریزیهای خوبی انجام گرفته است که در کنار تامین مرکبات مورد نیاز داخل کشور، صادرات ما هم جان بگیرد.
او با اشاره به وضع کیفی پرتقالهای مازندران، افزود: امسال سال خوبی برای باغداران مرکبات مازندران خواهد بود، کما اینکه سال خوبی برای برنجکاران استان نیز بود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: مرکبات مازندران عموما به کشورهای حوزه سی آی اس صادر میشود و امیدواریم امسال شاهد رشد قابل توجهی در این بخش باشیم.
انتهای پیام/س