یک فوق تخصص نقص ایمنی گفت: با استفاده از برنامه‌های درمانی موثر برای رفع مشکلات خواب در دوران کرونا می‌توان ناراحتی‌های روانی را کاهش داد.

جمال میرزایی، فوق تخصص نقص ایمنی، سرطان و پیوند در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: به دنبال شیوع بیماری کرونا و ابتلا به این بیماری، بیشتر افراد یک اختلال و بی نظمی در خواب را تجربه می‌کنند.

او افزود: اگر اختلال در خواب ناشی از کرونا کنترل نشود، ممکن است بعد از پایان اپیدمی با افزایش برخی مشکلات مانند افسردگی یا فشار خون رو به رو شویم.

این فوق تخصص نقص ایمنی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین راهکار‌ها برای کنترل این اختلال، زمان بندی در ساعت خواب است. در واقع بهتر است از خوابیدن در ساعت‌های غیرمعمول پرهیز کنید تا ساعت بدن تنظیم شود.

میرزایی گفت: سیستم سمپاتیک بدن باعث بیدار و هوشیار شدن افراد می‌شود بنابراین از تحریک این سیستم به خصوص در ساعت‌های پایانی شب خودداری کنید. برای مثال برخی افراد ورزش و پیاده روی را برای ساعت‌های پایانی شب برنامه ریزی می‌کنند؛ در صورتی که با بالارفتن دمای عمومی بدن، بیداری و هوشیاری بدن با وجود خستگی بیشتر می‌شود.

این فوق تخصص نقص ایمنی تصریح کرد: نگرانی از شرایط اپیدمی ویروس کرونا در بین همه افراد دیده می‌شود اما کنترل این نگرانی از اهمیت بالایی برخوردار است.

او افزود: بهتر است به نکات مثبت مانند سرعت گرفتن روند واکسیناسیون برای درمان و کنترل این بیماری فکر کنید تا ذهن شما از افکار منفی و استرس‌های ناشی از آن پاک شود. در واقع ذهن آرام و بدون نگرانی به یک استراحت و خواب باکیفیت کمک زیادی می‌کند.استرس ناشی از کرونا

میرزایی تصریح کرد: یکی از دلالیل افزایش نگرانی و استرس در بین افراد، پیگیری زیاد خبر‌های مختلف و بدون منبع در فضای مجازی است. 

او توصیه کرد: خبر‌های مربوط به این بیماری را از منابع معتبر پیگیری کنید و از همه مهم‌تر یک ساعت قبل از خواب خبر‌های مختلف را به خصوص در فضای مجازی پیگیری نکنید. این راهکار به شما کمک می‌کند تا ذهن شما برای خوابیدن، استرس و نگرانی ناشی از خبرهای مختلف را نداشته باشد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار