به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی خراسان شمالی در ۱۸ هزار و۵۲۰ هکتار تاکستان استان، سالانه ۱۸ هزار و ۵۹۰۱ تن انگور برداشت میشود.
بیشتر بخوانید
حدود ۸ هزار هکتار از این باغ ها، به انگور سلطانی بی دانه اختصاص دارد که با توجه به خشکسالی ها، امسال از این رقم انگور حدود ۱۵ هزار تن کشمش تولید خواهد شد.
استان خراسان شمالی اقلیمی مناسب برای تولید انواع انگور است.
بیش از ۱۲ رقم انگور در استان وجود دارد که از سلطانی بی دانه (مناسب تهیه کشمش)، عسگری، خلیلی، یاقوتی، صاحبی، لعل، تا کلاهداری، برای هر ذائقهای مناسب هستند.
بخش زیادی از انگور تولید شده خراسان شمالی فرآوری میشود که شهرستان فاروج در این زمینه، پیشگام است.
درحال حاضر در استان فقط واحد فرآوری و بسته بندی آقای میرعلی رجعتی آن هم در شهرستان فاروج فعال است و محصولات با کیفیت را پس از بسته بندی، در سطح کشور به فروش میرساند.
کشمش شهرستان فاروج علاوه بر بازار استان به استانهای دیگر از جمله آذربایجان غربی، حمل و بعد از فراوری، به کشورهای خارجی صادر میشود.
انتهای پیام/ه