رییس اورژانس پیش بیمارستانی کرمانشاه گفت: آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ استان کرمانشاه در طول یک سال گذشته بیش از ۶۵ هزار ماموریت انجام داده اند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،دکتر هومن رفیعی رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه در طول یکسال گذشته حدود هفت هزار و ۲۰۰ ماموریت فقط مختص انتقال بیماران کرونایی بوده است گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا؛ بیشترین ماموریت فوریت‌های پزشکی و اورژانس پیش بیمارستانی استان به این بیماری و سپس بیماران تنفسی، قلبی و مصدومان اختصاص یافته است.

او بیان داشت: بسیاری از ماموریت‌های غیر کرونایی مانند بیماران تنفسی یا قلبی اورژانس‌ها نیز بعدا مشخص شده بیماران مبتلا به کرونا بوده و نیروی‌های ما ندانسته و بدون محافظ ویژه به آن‌ها ارایه خدمات کرده و در معرض خطر ابتلا بودند و این یعنی پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی در کف جامعه و در خط مقدم درمان و در مبارزه‌ای تمام عیار با دشمن نامحسوس قرار دارند و متاسفانه کسی خدمات و خطراتی که متوجه آن‌ها هست را نمی‌بیند، این در حالی است تمام کار انتقال و جابه جایی بیماران کرونایی از شهرستان‌ها به مرکز استان، جابه جای بین بیمارستانی و از منازل به مراکز درمان پرسنل اورژانس انجام می‌دهند.

رفیعی با بیان اینکه تمام پرسنل اورژانس استان کرمانشاه واکسن کرونا را تزریق کردند، اظهار داشت: خوشبختانه تاکنون از نیرو‌های اورژانس پیش بیمارستانی استان کرمانشاه براثر مبتلا به بیماری کوید ۱۹ فوتی نداشته است، اما یک سوم پرسنل به این ویروس مبتلا شده اند.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه صحبت‌های خود گفت: استان کرمانشاه ۶۸ پایگاه اورژانس شامل ۳۱ پایگاه شهری و ۳۶ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه هوایی با همکاری هوانیروز دارد و همچنین ۱۴۴ آمبولانس، ۲ اتوبوس آمبولانس، ۲ آمبولانس موتوری و۶۵۰ پرسنل در اختیار دارد.

رفیعی با بیان اینکه طبق استاندارد برای هر ۵۰ هزار نفر باید یک پایگاه اورژانس وجود داشته باشد، گفت: براساس برنامه ششم توسعه باید ۲۹ پایگاه اورژانس دیگر در استان احداث شود که سال گذشته پنج پایگاه را افتتاح کردیم و امسال نیز پنج پایگاه دیگر به محض جذب نیرو افتتاح می‌کنیم، زیرا هم این پایگاه‌ها احداث و هم به تجهیزات مجهز شدند و فقط منتظر اتمام روند استخدام نیرو‌ها هستیم که از سال گذشته شروع شده است.

رفیعی در ادامه میانگین مدت زمان رسیدن آمبولانس‌های اورژانس بر بالین بیماران را در شهر کرمانشاه هفت دقیقه و سه ثانیه و حوادث جاده‌ای را ۱۳ دقیقه اعلام کرد و گفت: کرمانشاه نسبت به میانگین کشور در حوادث شهری ۱۰ دقیقه و در حوادث بین جاده‌ای ۱۵ دقیقه است و وضعیت بهتری دارد.

انتهای پیام/ق

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.