به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، قاسم جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت در آمل با بیان اینکه مرکز آموزشی، تحقیقاتی و درمانی قلب در همه استانها وجود دارد، گفت: با توجه به اینکه برخی از استانها پهناور هستند مراکز قلب در شهرستانهای بزرگ راه اندازی خواهد شد.
او افزود: مراکز قلب پیشرفته اکنون در همه مراکز استانها و بیشتر شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دایر است و سیاست وزارت بهداشت این است که مراکز قلب پیشرفته در همه شهرهای با جمعیت بالا تاسیس شود.
معاون درمان وزیر بهداشت از وجود ۱۰۰ مرکز قلب خصوصی و دولتی در کشور خبر داد و گفت: مرکز آموزشی، تحقیقاتی و درمانی قلب نیمه کاره در شهرهایی که بالای ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارند به بهره برداری خواهد رسید.
جان بابایی شایعهترین علت مرگ و میر در دنیا و ایران را بیمار قلبی دانست و ادامه داد: بیمارستانهای تخصصی قلب در ساری، قائم شهر و بابل فعال است و با راه اندازی مرکز قلب در آمل میتوان جمعیت غرب مازندران را نیز پوشش داد.
بیشتر بخوانید:
او به موقعیت جغرافیایی شهر آمل و میزان بالای تردد از استانهای همجوار به این شهر اشاره کرد و گفت: محور هراز بیشترین تردد از تهران به مازندران را دارد و گاهی ممکن است دسترسی بیماران قلبی تا شهرهای بعدی میسر نشود و زمان برای درمان بیمار از دست برود.
معاون درمان وزیر بهداشت با بیان اینکه مرکز قلب باز و آنژیو گرافی در غرب استان وجود ندارد، تامین نیروی انسانی را از دلایل تاخیر در راه اندازی بیمارستان قلب آمل برشمرد و گفت: مسئولان در نظر داشتند همه جوانب کار برای راه اندازی این بیمارستان در نظر گرفته شود و بعد راه اندازی انجام گیرد.
جان بابایی راه اندازی مرکز درمان سرطان و شیمی درمانی در آمل را از برنامههای آینده وزارت بهداشت و درمان اعلام کرد و گفت: بخشی از مرکز سرطان و شیمی درمانی در بیمارستان امام علی راه اندازی شده است و ساختمان رادیو تراپی و پرتو درمانی نیز در حال ساخت است.
او افزود: تامین دستگاههای مورد نیاز این بخش نیز جزو تعهدات وزارت بهداشت است که هرچه زودتر تامین میشود تا بیماران آملی و شهرهای اطراف خدمات جامع سرطان را دریافت کنند.
معاون درمان وزیر بهداشت گفت: بیمارستانهای امام رضا، ۱۷ شهریور و امام علی شهرستان آمل فرسوده هستند و برای تاسیس بیمارستان بزرگتر در این شهرستان باید فکر اساسی کرد.
انتهای پیام / ک