وجود کرونا آسیب های زیادی را به غریق نجات های خراسان جنوبی وارد کرده و آن ها را خانه نشین کرده است.

نائب زاده رئیس هیأت نجات غریق و غواصی خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، گفت: تا سال ۹۸، ۲۱۰ غریق نجات در استان داشتیم که بعد از شیوع کرونا ۷۰ نفر از آن‌ها از این حرفه انصراف داده و به شغل‌های دیگر روی آورده اند و در حال حاضر ۱۴۰ غریق نجات در سطح استان داریم.

او افزود: از آنجایی که غریق نجات ها بیمه تأمین اجتماعی نیستند، نتوانستند از مزایای بیمه بیکاری و حقوق آن بهره‌مند شوند و به طور کلی درصد بالایی از غریق نجات ها به دلیل عدم صرفه برای مدیران استخر بیمه نیستند.

نائب زاده ادامه داد: تسهیلات مربوط به مشاغل آسیب دیده از کرونا به صورتی است که بازپرداختش بلافاصله بعد از دریافت تسهیلات شروع می‌شود و این موضوع در شرایطی که افراد بیکار هستند، قابل توجیه نیست.

رئیس هیأت نجات غریق و غواصی خراسان جنوبی تصریح کرد: با توجه به این که استخر‌ها در شهر‌های بزرگ با وضعیت نارنجی نیز بازگشایی شده اند، از اداره کل ورزش و جوانان خواسته ایم تا به ما اجازه دهد با بالاترین دستورالعمل‌های بهداشتی و کمترین ظرفیت استخرها، نسبت به بازگشایی اقدام کنیم.

او در ادامه بیان کرد: اداره کل ورزش و جوانان به دلیل بخشنامه‌های ستاد ملی کرونا اجازه بازگشایی را به ما نداد و همچنان این صنف در راکد‌ترین وضعیت خود به سر می‌برد.

نائب زاده عنوان کرد: در زمان کرونا حرفه غریق نجاتی بیشترین آسیب را دیده اما کمترین توجه به آن شده است.

رئیس هیأت نجات غریق و غواصی خراسان جنوبی در پایان اظهار کرد: در حال حاضر ۱۹ استخر در سطح استان داریم که ۹ تا از آن ها متعلق به شهرستان بیرجند است.

انتهای پیام/ س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار