به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه مافین کینوا و ژامبون را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید
مواد مورد نیاز
ژامبون خرد کرده ۱۰۰ گرم
جعفری ریز خرد کرده ۱ قاشق سوپخوری
پیازچه ریز خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان ۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
کدو سبز رنده کرده ۱ عدد متوسط
نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به میزان لازم
کینوا خیس کرده ۱ پیمانه
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
تمام مواد بجز کینوا را با هم مخلوط کنید.
آنگاه کینوا را بیفزایید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
حالا قالبهای مافین را چرب کرده و دو سوم قالب را از مایه پرکنید.
سپس قالب را در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بهمدت ۱۵-۲۰ دقیقه بگذارید تا مافین بپزد.
بعد از اینکه مافینها پخت اجازه دهید کمی سرد شود.
سپس از قالب جدا سازید و در ظرف مناسبی قرار دهید و آن را با سس دلخواه سرو نمائید.
در صورت دلخواه میتوانید از سینه مرغ پخته و ریش کرده بهجای ژامبون استفاده نمائید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/