ساداتی نژاد گفت: تولید مرغ و تخم مرغ اینگونه نیست که امروز تصمیم گرفته شود و فردا قیمت تغییر کند مگر اینکه در بحث واردات بخواهیم کاری کنیم.

 به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی در رابطه با کشت پنبه گفت: محصولات صنعتی کشاورزی ایجاد ارزش افزوده می‌کنند و تولیدات و اشتغال را نیز به همراه دارند.

او ادامه داد: میزان تولید پنبه در کشور وضعیت بسیار مناسبی داشت، اما به دلیل عدم حمایت‌ها و واردات رو به کاهش رفت. چند سالی است که حمایت از پنبه داخلی شروع شده و با کشت قراردادی می‌تواند وضعیت مطلوبی را به دست آورد.

وزیر جهاد کشاورزی در رابطه با لبنیات توضیح داد: با توجه به اینکه نهاده‌های دامی ما با ارز ۴۲۰۰ تومان وارد می‌شود ما باید بتوانیم آن را به دست دامدارمان برسانیم.


بیشتر بخوانید


او ادامه داد: در بخش تولید لبنیات هیچ یارانه‌ای به آن تعلق نمی‌گیرد، پس در این شرایط دامداری ما که یک بنگاه اقتصادی است نمی‌تواند تولیداتش را ادامه دهد و شرایط این گونه می‌شود که دام‌های مولد به کشتارگاه می‌رود. این موضوع یعنی دامدار از عهده آن دام بر نمی‌آید.

ساداتی نژاد توضیح داد: اگر ما نهاده را با ارز ۴۲۰۰ تومان هم بدهیم نمی‌توانیم قیمت شیر را پایین بیاوریم، پس قیمت ۶۴۰۰ تومانی که برای بحث شیر قیمت گذاری شد در ستاد تنظیم بازار، می‌تواند بازار تا تنظیم کند.

وزیر جهاد کشاورزی در پاسح به سوال باشگاه خبرنگاران جوان، درباره افزایش قیمت  تخم مرغ گفت: تولید مرغ و تخم مرغ اینگونه نیست که امروز تصمیم گرفته شود و فردا قیمت تغییر کند. پس امروز هر تصمیمی که ما می‌گیریم بخواهد قیمت تغییر کند، مگر اینکه در بحث واردات بخواهیم کاری کنیم تا در روند تغییر قیمت‌ها تاثیر بگذارد.

وزیر جهاد و کشاورزی در جمع خبرنگاران درباره افزایش قیمت برنج گفت: وقتی در فصل برداشت برنج واردات آن ممنوع است یعنی اگر ما کمبود برنج را نمی‌توانیم کنترل کنیم یا باید قبل از مرداد برنج را به میزان کافی وارد کنیم یا بعد از آبان وارد کنیم.

او ادامه داد: اگر ما بخواهیم برای چنین مشکلاتی یک قانون را تبصره بزنیم این دقیقا همان چیزی است که بخش خصوصی از ما انتظار ندارد.

ساداتی نژاد توضیح داد: با ذخایری که در شرکت بازرگانی دولتی داریم بازار را کنترل می‌کنیم. این به منزله این نیست که ما بخواهیم جلوی کار بخش خصوصی را بگیریم.

او ادامه داد: خشکسالی هم ۲۰ درصد تولیدات برنج را کاهش داده و روی افزایش قیمت را بالا برده است، اما اثر این موضوع روی قیمت برنج خارجی باید مورد بررسی قرار بگیرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۱ ۰۶ مهر ۱۴۰۰
خدا لعنتتون کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۰ ۰۶ مهر ۱۴۰۰
وارد کنید چرا دور کشور را دیوار کشید تا اینقدر اجناس چند برابر خود به دست مردم برسد بزارید تولید رقابتی بشود کم از تولید کنندگان که هر روز گرانی به خورد مردم می دهند. بس چهل حمایت از تولید به نفع دولت تولید کننده جلوی واردات را آزاد کنید بس است چهل سال تورم پول ملی نود درصد مردم رفتن زیر فقر به خاطر کرسی بودجه تولید کننده بس کنید صدای مردم را بشنوید ظلم ستم بس است
آخرین اخبار