به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه گوجه های خشک شده طعم دار را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
موادلازم:
گوجه فرنگی نیمه سفت و گوشتی – یک و نیم کیلوگرم
پودر سبزی معطر (مخلوطی از آویشن، ریحان و...) – یک قاشق غذا خوری
نمک درشت – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱- گوجه فرنگیها را از طول نصف کنید.۲- دانههای گوجه فرنگی را با چاقو خالی کنید. این کار سلیقهای است. اگر دوست ندارید دانهها را با چاقو خارج کنید، گوجههای نیم شده را کمی فشار دهید تا آب کنار دانهها بچکد.۳- کف سینی فر را روغن بمالید یا با فویل آلومینیومی بپوشانید. گوجه فرنگیها را روی سینی بچینید به طوری که قسمت برش خورده رو به بالا باشد.۴- ابتدا مقداری نمک و سپس سبزیهای معطر را روی گوجهها بپاشید. فر را روی کمترین درجه ممکن قرار دهید.۵- سینی را به مدت ۴ تا ۵ ساعت یا کمتر داخل فر بگذارید. با حرارت بسیار ملایم فر، آب گوجه فرنگیها کشیده و خشک میشود.
نکاتی برای تهیه بهتر:
۱- اگر گوجه فرنگیها درشت باشد، زمان بیشتری میبرد.۲- گوجه فرنگیهای خشک شده زمانی آماده است که وقتی آنها را در دست بگیرید و فشار دهید، آبی نداشته باشد، اما حالت لاستیکی و انعطاف پذیر خود را حفظ کند.
۳- گوجه فرنگیها را با چند حبه سیر و سبزی معطر خشک، داخل شیشه روغن زیتون بی بو بریزید. بعد از یک روز داخل یخچال قرار دهید و نگهداری کنید.۴- میتوانید گوجه فرنگیها را با کمی آب لیموی تازه، فلفل و پودر آویشن مخلوط کنید و سپس داخل روغن زیتون بریزید.
فواید گوجه فرنگی خشک شده
گوجه فرنگی خشک شده دارای خاصیت اشتها آوری است. همچنین با مصرف آن خستگی از بین خواهد رفت. گوجه فرنگی خشک شده تقویت کننده قلب و اعصاب، تسکین دهنده دردهای رماتیسمی و مفاصل و درمان کننده نقرس است. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی خشک شده در جلوگیری از حملات قلبی بسیار اثر بخش است. همچنین لیکوپن میتواند هورمون سیری بیشتری را در بدن آزاد کند و به همین دلیل برای کسانی که قصد دارند رژیمهای سخت بگیرند و وزن کم کنند، پیشنهاد بسیار خوبی است.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/