به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از alalam؛ یکی از زیباترین تمدنهای امپراطوری روم که متعلق به قرن هفتم قبل از میلادبوده، «Leptis magna» نام دارد. این تمدن در شهر طرابلس، پایتخت لیبی واقع شده است.
براساس گزارشها یونسکو این تمدن را از سال ۱۹۸۲ در فهرست میراث جهانی لیبی طبقه بندی کرده، اما این گنجینه تاریخی و گرانبها به عنوان میراث جهانی آفریقا شناخته شده است. نکته جالبی که درباره «Leptis magna» وجود دارد این است که با وجود ویرانیهای زیاد در رتبه بندی گردشگری لیبی، مقام اول را دارد.
براساس گزارشها از ساخت این بنا هزاران سال میگذرد و با توجه به شرایط اقلیمی برخی از ستون های این بنا باقی مانده است. طبق گفته سایت بازدید کنندگان بازدید کنندگان «Leptis magna» در مقایسه با چند دهه گذشته بیشتر شده است. عمر حدیدان، مهندس عمران این کشور، گفت: "این بنا به دلیل صحنههای باستان شناسی شهر زیبایی است، جایی که قرنها پیش هنگامی که وارد لپتیس مگنا میشوید و دوباره تاریخ را مطالعه میکنید، احساس میکنید. "
عزالدین فقیه گفت: "هیچ علاقهای به شهر باستان شناسی وجود ندارد، اگرچه دولت باید تمام توجه خود را به این شهر معطوف کند، اگر به درستی به آن نزدیک میشد، به یکی از منابع درآمد ملی در لیبی تبدیل میشد."
ویرانههای Leptis Magna علاوه بر این که یک بازار مهم و حیاتی برای تولید محصولات کشاورزی بوده، با سبکهای معماری رومی مشخص میشد و معماران تاکنون نتوانسته اند توضیحات منطقی در مورد مکانیسم ساخت آن به دلیل وجود آن ارائه دهند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/