آقای حامد مهر جو گفت: برخی از افرادی که در بازار اقدام به معامله میکنند به دلیل خرید و فروشهای شانسی و پیشبینیهای نادرستی که از بازار داشتهاند، عصبانی و بهم ریخته میشوند. در این زمان است که تلاش میکنند با انجام یک معامله دیگر از بازار انتقام شکستهای قبلی خود را بگیرند، تا زیانهای خودشان را جبران کنند.
به طور کل در اکثر موارد معاملات انتقام جویانه زمانی رقم میخورد که فرد هنگام مواجه با شرایط مختلف در بازار، عقلانی بودن رفتار خودش را از دست میدهد و سعی میکند تا با رفتاری هیجانی معامله انجام دهد.
هر چقدر افرادی که وارد بازار میشوند تجربه و شناخت کمتری نسبت به بورس داشته باشند و از نظر ذهنی آمادگی شکست و زیان را نداشته باشند علاوه به گرفتار شدن در بازار، دچار زیانهای بیشتری نیز خواهند شد.
به گفته او در اکثر موارد افرادی که دچار این معاملات میشود به سبب آن که این معاملات (انتقام جویانه) پایه و اساس منطقی ندارد و به صورت هیجانی و احساسی رقم میخورد حتی زیانهای چند برابری را تجربه خواهند کرد و بعضا ممکن است این روند مانند دومینو ادامهدار باشد که در نهایت آسیبهای جبران ناپذیری را برای فرد به همراه خواهد داشت.
افراد برای این که گرفتار چنین معاملاتی نشوند باید برنامهریزی اصولی، مرتب و یک مدیریت سرمایه مناسب در بازار داشته باشند. فردی که یک بار در بازار دچار زیان میشود و برای بار بعد نیز دچار مشکل میشود باید یک مدت به خودش زمان دهد تا در زمینههای مختلف و مرتبط آموزش ببیند تا بتواند مدیریت و تحلیل اصولیتری از بازار داشته باشد. در این زمان است که به طور قطع به یقین دچار دامهایی مانند معاملات انتقام جویانه نخواهد شد.