امیر سرلشکر موسوی در پیامی درگذشت امیر سرتیپ خلبان منوچهر محققی را تسلیت گفت.

به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی با صدور پیامی درگذشت امیر سرتیپ خلبان «منوچهر محققی» از قهرمانان و اسطوره‌های نیروی هوایی ارتش را تسلیت گفت.

متن این پیام بدین شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا

دفاع مقدس عرصه دلاوری‌ها و ایثارگری‌های ناگفته فراوانی است؛ صاحبان نقش نخست این قهرمانی‌ها در بلندترین مراتب جهاد، عارفانه و شجاعانه رخت رزم برتن کرده و به عمق لشکریان سیاه دشمن تاخته‌اند. زخم جنگ، مدال شرافت سربازی‌شان شده و اندوه یاران شهید را بر دل دارند و امروز، یک به یک راه یاران شهیدشان را می‌پیمایند.

نور حیات هر کدام از این قهرمانان که به حسب ظاهر به خاموشی می‌گراید، جان‌های مشتاق را از گنجینه روایت ایثار و مجاهدت‌های بسیارشان، محروم می‌کند و ما در عدم تحقق رهنمود مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا (مدظله العالی) که درباره قهرمانان بزرگ جنگ می‌فرمایند: «این‌ها باید معرفی بشوند، باید دنیا این چهره‌ها را بشناسد، عظمت این‌ها را بفهمد و بداند.» حسرت می‌خوریم!

امروز رزمندگان ارتش جمهوری اسلامی ایران و جامعه دلاوران دفاع مقدس، اندوهناک فقدان امیر سرتیپ دوم خلبان منوچهر محققی از قهرمانان به نام سال‌های جنگ تحمیلی هستند؛ مردی از تبار صد‌ها خلبان تیزپرواز که نامشان لرزه بر اندام دشمن می‌انداخت و حضورشان در هر نبرد، پیام‌آور فتح و پیروزی و شادی بخش دل امام و امت و رزمندگان اسلام بود.

این قهرمان پرآوازه نبرد‌های هوایی از ساعات نخست دفاع مقدس، حماسه آفرید. پایانه‌های بزرگ نفتی صدامیان در خلیج فارس تا تأسیسات راهبردی دشمن بعثی در عمق خاکش، بار‌ها و بار‌ها مقهور مهارت و شجاعت بی‌بدیل خلبان منوچهر محققی بود.

کدام رزمنده غیور بسیج و ارتش و سپاه، حضور مقتدرانه عقابان آسمان ایران اسلامی در صد‌ها عملیات دفاع مقدس را از خاطر می‌برد؟

امیر سرتیپ خلبان منوچهر محققی، نمونه‌ای از آن تاریخ‌سازان و اسطوره‌ای از تبار خلبانان غیور عرصه نبرد‌های هوایی است که برای بلندترین پرواز بال گشود و نامش در قلب مردم حق‌شناس کشورمان جاودانه شد. راهبری و حضور مؤثر در بزرگ‌ترین عملیات‌های هوایی از جمله کمان ۹۹، مواجهه موفق با انبوه جنگنده‌های متخاصم، حملات مؤثر علیه ناوگان دریایی دشمن و ساعات طولانی پرواز دشوار بر فراز دریا برای حفظ امنیت کاروان‌های تجاری ایران عزیز، برگ‌هایی از کارنامه درخشان آن مرد ولایی است.

امروز در فراق محققی، دورانی دیگر را از دست دادیم، دوباره اندوهناک شهادت خلعتبری شدیم، دوباره داغ شهادت بابایی برایمان تازه شد؛ دوباره به یاد آوردیم که یاسینی، اسکندری، زندی، ذوالفقاری و اقبالی و دیگر مردان سفرکرده به آسمان، در میان‍مان نیستند. چه کم از این بزرگان گفته‌ایم و چقدر تاریخ‍مان به ذکر نام و اقدامات ارزشمند این دلاوران نیاز دارد.

مدیون جانفشانی‌های مردان بزرگی همچون امیر سرتیپ دوم خلبان منوچهر محققی هستیم که با تربیت جوانان خلبان زبده و جان‌برکف، اینک عَلم‌داران استمرار دفاع از منافع ملی و مرز‌های هوایی ایران سربلند اسلامی‌اند. پیمان می‌بندیم که با تمام توانمان آنچه این بزرگان حفظ کردند و به ما سپردند را حراست کنیم.

درگذشت این امیر ولایی و قهرمان جنگ را به محضر فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی)، همرزمان آن امیر سرافراز ارتش جمهوری اسلامی ایران به‌ویژه خانواده معزز ایشان و قهرمانان نیروی هوایی الهی تسلیت عرض می‌کنم و علو درجات ایشان را از خدای متعال خواستارم.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران

سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی»

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۰ ۱۰ مهر ۱۴۰۰
حضرت آقا شناساندن این قهرمانان را توصیه می کنند،اما شورای اسلامی شهر تبریز،نام امیر سرتیپ خلبان محققی را از میدانی در شهر تبریز بر می دارد. جوابی هم بابت این کار به شهروندان داده نمی شود.
آخرین اخبار