تهیه رب خانگی که با پهن شدن بساطش، هم به خودکفایی در روستاها کمک کرده و هم دستی از اقتصاد منطقه گرفته شده است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، امسال هم همانند دو سال گذشته بخش زیادی از گوجه فرنگی تولیدی مزارع خراسان شمالی راهی خانه‌ها شد و الان که تابستان روزهای پایانی خود را سپری می کند بساط «رب‌پزان» در برخی خانه‌ها و باغ ها برپاست و بوی شامه‌نواز رب خانگی در هوا منتشر و در همه جا به مشام می رسد.

چند سالی است که مردم خراسان شمالی علاقه‌مند به داشتن مزرعه‌ای هر چند کوچک در روستای آبا و اجدادی و یا در حاشیه شهر برای گذراندن آخر هفته‌ای بکر و به دور از زندگی شهری هستند.

با اینکه این روز‌ها همه نوع اقلام خوراکی در تابستان و زمستان در بازار یافت می‌شود، اما ذائقه و میل مردم به اقلام خوراکی سالم و سنتی آن‌ها را مجاب به استفاده از دسترنج خود می‌کند.

بیشتر محصول کشت شده در این مزارع کوچک، صیفی جات و محصولات کشاورزی در ابعاد و اندازه مصرف خانواده است. یکی از محصولات پرطرفدار تولید و کشت گوجه فرنگی است.

معصومه پرورش

انتهای پیام/پ

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.