به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، به نقل از روزنامه «نیویورک تایمز»، محققان انستیتوی ملی آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا معلوم کردند که چرا ویروس کرونا تغییر میکند. مطابق با تحقیقات انجام شده، ویروس کووید -۱۹ برای آن تکامل مییابد تا بتواند بهتر و سریعتر از طریق هوا منتقل شود.
انواع جهشی «آلفا» و «دلتا»ی ویروس کرونا قادرند مسافت زیادی را طی کنند و مستقیما در ریهها جا بگیرند که برای انسان خطرناکتر است. این اطلاعات گواه آن است که کیفیت ماسکها باید بهتر شوند.
هانس کلوگ مدیر دفتر اروپایی سازمان جهانی بهداشت پیشتر در باره دلیل ظهور «سوپرویروس کرونا» تعریف کرده بود. احتمال جهش بیشتر ویروس آن است که ویروس بطور گستردهتر در بین جمعیت گردش کند و به عفونت بیشتر دامن بزند.
ویروس کرونا که شیوع آن از اواخر دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی در چین شروع شد، علاوه بر ۳۰ استان و منطقه چین، به شماری دیگر از کشورها از جمله آمریکا، استرالیا، تایلند، مالزی، کره جنوبی، ژاپن، کانادا، سوئد، اسپانیا، فرانسه و امارات متحده عربی نیز سرایت کرد.
در ۳۱ دسامبر سال ۲۰۱۹، مقامات چینی از شیوع ذات الریه پنومونی ناشناخته در شهر ووهان در بخش مرکزی این کشور (استان هوبی) به سازمان بهداشت جهانی اطلاع دادند. کارشناسان عامل ایجاد کننده بیماری را شناسایی کرده اند، این یک ویروس جدید است.
این ویروس میتواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان هم منتقل شود. حدس زده میشود که ممکن است این بیماری از طریق تماس با این آبزیان یا خوردن آنها منتقل شود، ولی هنوز نتیجه نهایی در این زمینه حاصل نشده است.
دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط حدود ۷ روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر میشود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال میشوند. آنچه باعث نگرانی میشود این است که فرد دچار ذات الریه شود.
سازمان بهداشت جهانی شیوع این بیماری را فوریتی با اهمیت بین المللی تشخیص داد و نام رسمی آن را بیماری COVID-۱۹ گذاشت.
انتهای پیام/