مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز گفت: میزان مصرف انرژی برق طی۶ ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۱.۳ درصد افزایش داشته است،

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، زراعت پیشه مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز بیان کرد: بالاترین میزان مصرف انرژی برق امسال مربوط به روز ۱۹ تیر  با عدد یکر هزار و  ۴۶۳ مگاوات بود که نسبت به پارسال افزایش داشته است.

او تصریح کرد: افزایش گرمای هوا، تداوم خشکسالی، کم شدن سطح آب موجود در سد‌ها، کاهش میزان تولید در نیروگاه‌های برق آبی، شیوع کرونا و ماندن در خانه، افزایش مصرف برق در بخش کشاورزی و رواج استفاده غیرقانونی از دستگاه‌های استخراج رمز ارز از عوامل مهم در افزایش مصرف و بروز مشکلات در تامین برق مطمئن و پایدار طی ماه‌های گذشته است.

زراعت پیشه ادامه داد: امسال شاهد امضا و تبادل ۱۴ هزار و ۵۵۲ تفاهم نامه با مشترکان بخش‌های مختلف با هدف مدیریت مصرف انرژی برق بوده ایم که منجر به صرفه جویی ۲۷۰ مگاواتی شد.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز، یکی از اقدامات شاخص و اثرگذار در عبور از پیک برق را کنترل بار مصرفی دوایر دولتی با همراهی دستگاه‌های ارشد مدیریتی نظیر فرمانداری شهرستان و استانداری فارس دانست و افزود: با همکاری بخش‌های مختلف  مجامع امور صنفی و اتاق اصناف بار غیرضروری بخش تجاری نیز کنترل شد.

او اضافه کرد: یکی از اقدامات بسیار مهم که با همکاری و حمایت دستگاه‌های قضایی و انتظامی اجرا شد، شناسایی و جمع آوری یک هزار و ۲۰۰ عدد ماینر بود که اطلاع رسانی از سوی مشترکان در شناسایی مراکز استخراج رمز ارز غیر مجاز بسیار تاثیرگذار بوده است.

زراعت پیشه اظهار کرد: همکاری ۱۲ هزار مشترک کشاورزی در ساعات اوج بار تاثیر بسزایی در مدیریت بار داشته که پاداش۸۰ میلیارد ریالی برای این دسته از مشترکان را بدنبال داشته  که مشارکت مشترکان صنعتی و جایگاه‌های گاز طبیعی (CNG) نیز قابل تقدیر بوده و پاداش ۱۰ میلیارد ریالی نیز به این دسته تعلق می‌گیرد.

مدیرعامل توزیع برق شیراز، شناسایی و برخورد با برق‌های غیرمجاز را هم در تسهیل فرآیند عبور از پیک موثر دانست و گفت:  با تعامل شورای دفاع از حقوق بیت المال، اقدامات موثری در شناسایی و برخورد با ایجاد کنندگان و بهره برداران غیرقانونی از برق به خصوص در باغ شهری ها انجام شده است و تداوم دارد.

او بیان کرد: در ۶ ماه گذشته ۳  هزار و ۱۶۸ مورد پرونده مربوط به برق‌های غیرمجاز و دستکاری کنتور در شرکت توزیع نیروی برق شیراز تشکیل و از طریق مراجع قانونی پیگیری و منجر به دریافت ۶۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال خسارت شده است.

زراعت پیشه با اشاره به تبدیل ۲ هزار و ۶۸۶ مورد انشعاب غیرمجاز به مجاز، اخطار به مشترکان پرمصرف از طریق سامانه و اخطار به مشترکان تجاری به واسطه ایجاد ریسه نور،  تصریح کرد: در این مدت ۱۲ هزار لامپ معمولی و  یک هزار و ۱۰۰ لامپ پرمصرف از سوی ماموران این شرکت جمع آوری شده است.

مدیر عامل توزیع برق شیراز با اشاره به انجام تست ۴۱ هزار و ۸۷۱ دستگاه لوازم اندازه گیری مشترکان دیماندی سمت اولیه، ثانویه و مشترکان عادی ادامه داد: در این مدت ۳ هزار و ۵۲۸ مورد تعویض کنتور،  یک هزار و ۲۲۹ مورد افزایش آمپراژ و یک هزار و ۷۶ مورد برق فیکسه انجام شده است.

او  افزود: یکی از اقدامات مناسب راه اندازی نرم افزای مدیریت اضطراری بار شبکه برای ایجاد عدالت در قطعی و خاموشی‌ها و اطلاع رسانی مناسب و به موقع به مشترکان و دریافت گزارش و بازخورد اقدامات بود.

زراعت پیشه با تاکید بر تعدد مشترکان بخش کشاورزی در محدوده تحت مدیریت توزیع برق شیراز، اضافه کرد: براساس تفاهم انجام شده با کشاورزان، مشترکان این بخش ۴ ساعت در روز پمپ‌های خود را از مدار خارج کرده و زمینه تامین برق سایر مشترکان را فراهم کردند.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز با اشاره به یک درمیان شدن چراغ‌های روشنایی معابر با هدف صرفه جویی در مصرف برق، اظهار کرد: در این مدت همکاری مناسبی از سوی شهرداری‌ها و اداره کل راه و شهرسازی استان و دوایر شهرستانی در زمینه کاهش مصرف برق عمومی وجود داشته است.

او با تاکید بر استفاده از لامپ‌های ال‌ای دی ۱۵۰ وات پربازده به جای لامپ‌های ۲۵۰ وات و کاهش بیش از ۵۸ مگاوات ساعت مصرف برق طی ۶ ماه نخست امسال گفت: مجموع اقدامات کوچک منجر به صرفه جویی موثری در مصرف انرژی برق و تاثیرگذاری کلان می شود.

زراعت پیشه به تعدیل بار ۲۵۶ دستگاه ترانسفورماتور با هدف صرفه جویی در مصرف انرژی برق اشاره و بیان کرد: اصلاح ۵ هزار متر شبکه فشار ضعیف و  ساخت ۲۵ فیدر جدید با هدف رفع افت ولتاژ و تعادل بار شبکه به همراه افزایش تعداد نیروگاه‌های مقیاس کوچک متصل به شبکه از دیگر اقدامات موثر انجام شده بوده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز تصریح کرد: امسال ۴۴ هزار مگاوات انرژی خاموش شده در محدوده تحت این مدیریت شرکت در مجموع طی تابستان امسال ۶۱ روز خاموشی به میزان ۹۰۰ ساعت را شاهد بوده ایم.

او با اشاره به راه اندازی اپلیکیشن برق من، ادامه داد: این اپلیکیشن زمینه مناسبی برای استفاده از خدمات مختلف شرکت‌های برق در کمترین زمان و با کمترین هزینه ممکن را فراهم کرده و بدودن تردید سریع ترین و ارزانترین راه دستیابی به خدمات شرکت‌های توزیع و اطلاع از برنامه‌های احتمالی خاموشی است به گونه‌ای که فقط با یک بار نصب این برنامه نیم ساعت قبل از نیاز به اعمال خاموشی از طریق پیامک برنامه خاموشی به شهروندان اطلاع رسانی می‌ شود.

انتهای پیام/ت

 

برچسب ها: وزارت نیرو ، مصرف برق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار