به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد علی کیانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت : اقدامات غربالگری و شناسایی مبتلایان به کرونا در مبادی ورودی شامل فرودگاه، راه آهن و پایانه مسافربری مشهد و همچنین ورودیهای قوچان، سرخس، کلات، نیشابور، طرقبه شاندیز، بلوار حر و میدان معراج به مشهد انجام میشود.
او افزود: در ایام پایانی صفر در مبادی ورودی به مشهد، بیماریابی فعال و بررسی علائم مانند تب و گرفتن شرح حال برای پیشگیری و کنترل کرونا انجام میشود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: از زائران و مسافران تقاضا داریم اگر علایم مشکوک دارند از شهرستان خود به قصد زیارت بیرون نیایند چرا که اگر قرنطینه را رعایت نکنند باعث ابتلای دیگران به بیماری شده و مسوول هستند و در صورت هرگونه پرسشی با سامانه ۱۹۱ تماس بگیرند.
کیانی بیان کرد: اگرچه آمار مبتلایان به کرونا در مشهد و خراسان رضوی رو به کاهش است، اما این وضعیت شکننده و ناپایدار است و در صورت غفلت، موجب شیوع دوباره بیماری کووید ۱۹ میشود.
محمد باباخانی رئیس کارگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در روزهای پایانی ماه صفر نقاط مختلف شهر مشهد و مسیرهای ۶ گانه منتهی به آن و سایر مناطق زیر پوشش دانشگاه تحت نظارت و کنترل ۴۹۸ ناظر اداره سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد و در قالب ۲۴۹ تیم نظارتی ۲ نفره قرار دارد.
او افزود: بر اساس توافق صورت گرفته مقرر شد در مسیرهایی که زائران پیاده به مشهد وارد میشوند تیمهای نظارتی سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد حضور داشته باشند و تا وضعیت محلهای اسکان و پذیرایی تحت نظارت و کنترل باشند.
رئیس کارگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه بازرسان و ناظران حوزه سلامت محیط و کار این دانشگاه نظارت ویژه در محلهای پذیرایی و اسکان زائران امام هشتم (ع) دارند، ادامه داد: محورهای جاده قدیم نیشابور، چناران، کلات، سرخس، فریمان و بینالود (طرقبهشاندیز) تحت پوشش ۴۹۸ ناظر اداره سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد و در قالب ۲۴۹ تیم نظارتی ۲ نفره قرار دارد و در نقاط مختلف سطح شهر بهویژه اطراف حرم مطهر رضوی هم این نظارتهای ویژه وجود دارد.
باباخانی بیان کرد: برپایی ایستگاههای صلواتی توزیع موادغذایی و خوراکی ممنوع بوده و این ایستگاهها فقط مجاز به توزیع ماسک و مواد ضدعفونیکننده هستند.
او تصریح کرد: بحث توزیع نذورات در ۳ روز پایانی ماه صفر در محلهای برگزاری محافل سوگواری باید بهصورت بستهبندی باشد و پذیرایی در محل ممنوع است، ضمن اینکه به جای شربت و چای باید نوشیدنیهای بستهبندی شده داده شود، هرچند که بهترین کار این است که بسته خام در میان نیازمندان توزیع شود تا هیچگونه ازدحامی در محل برگزاری مراسم ایجاد نشود.
انتهای پیام//ا.د