به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، کدو تنبل به عنوان یک میوه زمستانی مخاطبان خاص خود را دارد و برخیها معتقد هستند که منشا آن در آمریکای شمالی است.
یک کدوتنبل حدود ۴ تا ۸ کیلوگرم وزن دارد، در حالی که بزرگترین گونه کدوتنبل میتواند تا ۳۴ کیلوگرم وزن هم داشته باشد. بعد از پختن، کدوتنبل رنگ ملایم و شیرینی دارد که میتوانید همراه شکر یا با همان مزه و طعم اصلی خود آن را مصرف کنید.
پتاسیم یک ماده معدنی مهم برای عملکرد درست قلب و ماهیچهها است. یک وعده کدوتنبل حدود ۵۵۰ گرم پتاسیم دارد، یکی از بزرگترین منابع پتاسیم است. شما میتوانید کدوتنبل را به میان وعده غذایی خود یا وعده غذایی اضافی برای افزایش پتاسیم اضافه کنید.
کدوتنبل منبع خوبی از ویتامین C است که به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی مصرف میشود. گفتنی است که بتا کتروتن موجود در آن به جلوگیری از آسیب UV و بهبود بافت پوست کمک میکند. این کار به ارتقای تولید کلاژن کمک میکند در نتیجه باعث بهبود بافت و کشش پوست افراد خواهد شد و میتواند پوست را از آسیب شدید محافظت کند و با انجام این روش به پیشگیری از بروز چین و چروک و حتی سرطان پوست کمک کند.
کدوتنبل منبع خوبی از ویتامینهای B از قبیل نیاسین، و اسید فولیک، ریبوفلاوین، B۶، نیاسین است که باعث گردش خون میشود و در نتیجه در درمان آکنه مفید خواهد بود.. گفتنی است که اسید فولیک به افزایش گردش خون کمک میکند و گردش و نوسازی سلولها را بهبود میبخشد.
علاوه بر موارد گفته شده کدو تنبل به علت ارزش غذایی غنی که دارد در مراقبت از پوست و مو نیز موثر است. چرا که؛ کیسههای ترشحی مو به تامین کافی مواد مغذی برای رشد و سلامت بهینه خود نیاز دارند.
رنگ نارنجی درخشان کدوتنبل نشان میدهد که یک منبع غنی از بتا کاروتن است. افرادی که رژیم غذایی غنی از بتا کاروتن دارند، کمتر مستعد ابتلا به سرطان خواهند بود. بتا سیپتوکسانتین و کاروتنویید موجود در کدوتنبل خطر سرطان ریه در افراد سیگاری را کاهش میدهند. همچنین گفتنی است که خواص آنتی اکسیدانی کدوتنبل از سیستم تنفسی از عفونتها محافظت میکند و باعث کاهش حملات آسم میشود.
کدوتنبل مقادیر زیادی منیزیم برای حفظ عملکرد ماهیچهها و تقویت سیستم ایمنی دارد. با افزایش تولید گلبولهای سفید خون در بدن، سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. این باعث ایجاد مقاومت در برابر انواع مختلفی از عفونتها مانند سرما، آنفلوانزا و تب میشود.
کدوتنبل یک غذای سم زدایی فوق العاده و ادرار آور طبیعی است که برای دفع سموم و مواد زائد از بدن مفید است. خواص دارویی کدوتنبل دستگاه گوارش را آرام میکند و از زخم معده جلوگیری میکند. همچنین، مصرف کدو تنبل به عنوان یک ماده مغذی برای حفظ و نگهداری از سلامت چشمها موثر است؛ بنابراین حتما به صورت هفتگی آن را مصرف کنید تا سیستم ایمنی خود را تقویت کرده باشید.
انتهای پیام/
کدو تنبل تزیینی استفاده میشه
سرچ بزنید ببینید
از نبى اکرم (صلی الله علیه و آله) روایت شده : هر که کدو با عدس بخورد چون یاد خدا کند قلبش به رقت آید، و بر نیروى جماعش افزوده شود.
در صحیفة الرضا (علیه السلام): از پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله) روایت شده: کدو در غذا زیاد بریزید که دل غمگین را خوشحال مىگرداند.
از صحیفة الرضا (علیه السلام): پیغمبر (صلی الله علیه و آله) فرمود: کدو در غذا زیاد بریزید که دل غمگین را خوشحال مىگرداند.
می دونم که خیلی خواص داره