به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از 90snews، یکی از کشورهای مهم در زمینه تولید و صادرات چای، هندوستان است؛ در هند، مخصوصا مردم عصرها و صبحها با نوشیدن چای تفریح میکنند. اکثر کارمندان اداری نیز عاشق چای هستند و اغلب برای حفظ روحیه خود در دفتر از چای لذت میبرند، اما این نوشیدنی به همان اندازه که دلچسب است میتواند مضر باشد.
نوشیدن چای تبدیل به یک عادت شده است تا جایی که برخی اگر چای ننوشند دچار سردرد میشوند. برخی هم عادت دارند میان وعدههای خشک و یا هر چیز دیگری را به همراه چای میل کنند، برخی دیگر به همراه چای سیگار میکشند اما باید بدانید مصرف برخی از چیزها با چای میتواند به از دست دادن زندگی ختم شود.
استعمال دخانیات منجر به بیماریهای بسیاری در بدن ما شود که شاید هر گز فکرش را هم نکنید و این موضوع با زیاده روی در مصرف چای نیز میتواند صدق کند. نوشیدن چای ممکن است خوشمزه به نظر برسد اما هنگامی که شاهد از دست دادن عزیزان و اطرافیانمان باشیم، میتواند بسیار آزاردهنده باشد، به همین دلیل است که فرد نباید بیش از دو بار در روز چای بنوشد. در ادامه به برخی از مضرات چای اشاره شده است؛
افرادی که چای بیشتری مینوشند دفعات ادرار بیشتری دارند. این منجر به کمبود پتاسیم، سدیم و سایر مواد معدنی ضروری در بدن ما میشود. در نتیجه بدن ما به تدریج شروع به از دست دادن مواد مغذی خود میکند در نتیجه از قدرت آن نیز کاسته میشود.
بر اساس یافتهها آلومینیوم موجود در چای برای پوست بدن سمی است همچنین باعث ایجاد جوش روی صورت میشود. نوشیدن چای بیشتر احتمالا باعث بسیاری از بیماریهای کلیوی میشود.
بسیاری از مردم عادت دارند چای را بسیار داغ بنوشند که اگر از عوارض آن آگاه باشند دیگر هرگز این کار را تکرار نمیکنند، زیرا به تمام لولههایی که دهان ما را به معده متصل میکند، آسیب میرساند. اگر هر روز چای داغ بیشتری بنوشیم، لولههای داخل بدن ما نازک میشود. آسیب نیز میتواند در طول زمان رخ دهد. اگر لوله میرایی شود، زندگی برای فرد دشوار میشود.
این مقاله برای کسانی که با چای سیگار میکشند، بسیار ویژه است. بسیاری از افراد معتاد هستند. شما نیز اغلب افرادی را در ملاء عام دیدهاید که دوست دارند سیگار بکشند و چای بنوشند؛ آنها این کار را هوشمندانه انجام میدهند، اما نمیدانند که باعث سرطان جدی میشود.
این عادت احتمال سرطان را تقریبا ۳۰ درصد افزایش میدهد. از آنجا که چای حاوی کافئین است و مهمتر از همه، سیگارها نیز حاوی مواد مخدر هستند در بدن به یک ماده سمی تبدیل میشوند در نتیجه احتمال ابتلا به سرطان در حال افزایش است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
چای هم همین جور. هم سودمندی هایی دارد و هم زیان هایی. پس باید به اندازه و با شیوهء درست نوشیده شود.
2) احساس می شود که نمایندگان پیشگیری از سرطان و ترکیبات منیزیم به کاهش وزن کمک می کند.
3) مصرف هر روز چای همچنین ممکن است خطر ابتلا به تومور تخمدان را کاهش دهد.
4) خانم هایی که به طور مرتب از یک ظرف جداگانه می نوشند 10 درصد کمتر از افرادی که هرگز چای مصرف نمی کنند ، این اختلال را ایجاد می کنند.
5) چای سبز بیشترین مزایای پزشکی چای را دارد.
6) مطالعات نشان داده است که این دارو برای مشکلات و بیماریهای کرونری پیشگیری می کند ، یک پوست یک راه حل و حتی دهانشویه می کند. علاوه بر این اعتقاد بر این است که از گلوکوم و سایر اختلالات چشم محافظت می کند.
7) چای ، مملو از عوامل پیشگیری از سرطان ، می تواند به شما این امکان را بدهد که نازک تر شوید ، متخصصان تضمین می کنند.
این بخش مثبت چای که در سایت 90snews اومده و اینجا نیست
مصرف چای اونم کمرنگش اشکالی نداره خودتون رو نگران نکنید
نکات منفی چای وقتی ظاهر میشه که چای پر رنگ باشه
من موندم که این اقایان باری به هرجهت کارمی کننددقیقا درمطلب قبلی چقدرازخوردن چای که برای رفع خسته گی است تعریف وتمجیدکردن بازحالا چای فروش محلشون بااین اقای کاتب مشکلی داشتن خودبنده الان خداوکیلی ۶۰سال سن دارم کلی موادشیمیایی توبدنمه وجانبازهم هستم اگربگم درروز۵نوبت چای میخورم هرنوبت ۳لیوان ترکی توجبهه که فقط کارمون چای خوردن بودتوسنگرهیچ طوریمان نشده بعدا این اقا حالا تازه یادش امده که یک چیزی بگه همه حرفهاشون کذب محض بود
ازشماعزیزان باشگاه خبرنگاران جوان هم استدعادارم روی متنها بیشتروقت بزارن وبعدا به چاپ بزارن تندرست وشادکام باشین
هیچ گونه بیماری نداشت.
ای کاش عنوان میکردید آن مرحوم در شهر زندگی یا در روستا . رژیم غذایی که می خورد آیا از مواد فرآوری و ماشینی شده بود یا از مواد طبیعی و بقول بعضیها ارگانیک بود ؟؟؟