به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفر خود به آذربایجانشرقی در دیدار با حجت الاسلام و المسلمین آلهاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه تبریز از قلههای دستنیافتنی فرهنگ و هویت ایران است، اظهار کرد: این شهر به لحاظ ظهور و حضور چهرههای تاثیرگذار علمی، فرهنگی، سیاسی و ادبی همواره سرآمد کشور بوده و در برهههای مختلفی، چون دوران مشروطه و دوران دفاع مقدس، فرماندهان بزرگی از این خطه برخاستند.
او گفت:مساله فرهنگ از اصلیترین موضوعات دولت سیزدهم بوده و نخستین مسئله مطرح شده در نخستین روز کاری ما توجه به مسئله معیشتی هنرمندان آسیب دیده از کرونا است که امیدواریم با برنامهریزیهای انجام شده در این خصوص اندکی از بار مشکلات بخش فرهنگ کشور کاسته شود.
او در ادامه با اشاره به خط و مشی مردمی امام جمعه تبریز، افزود: حرکتهای خوبی که در این دوره از سوی ایشان انجام گرفته در سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی ایران، تاثیرات مثبتی داشته است.
او با بیان اینکه امیدواریم فعالیتهای فرهنگی و هنری که اغلب اجتماع محور هستند، با اتمام دوره پاندمی کرونا از سر گرفته شوند، اظهار کرد: این وزارتخانه توجه بیش از پیشی نسبت به مناطق کمتر توسعه یافته فرهنگی کشور دارد.
اسماعیلی با اشاره به موضوع نیروی انسانی شاغل در بدنه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: در این وزارتخانه برنامهریزیهای کلان برای بهرهگیری از نیروی متعهد، جوان و انقلابی برای انجام فعالیتها صورت گرفته است.
او گفت: شورای فرهنگ عمومی در سراسر کشور، ظرفیت بالایی را در سطح استانها به وجود آورده که با محوریت نماینده ولی فقیه در استان برگزار میشود و در این راستا میتواند محلی برای تصمیمگیریهای کلان باشد.
او افزود: شورای فرهنگ عمومی آذربایجان شرقی جزو شوراهای فعال در سطح کشور است که امیدواریم این روند ادامه یافته و زمینه تصمیمگیریهای کاربردی و راهبردی فرهنگی برای استان در این شورا فراهم شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تلاش این وزارتخانه و توجه ریاست جمهوری به سامان دهی موازی کارهای فرهنگی خبر داد و تاکید کرد: امیدواریم این مشکل با تبعیت از یک حکمرانی واحد فرهنگی مرتفع شود. بیمه اهالی فرهنگ، هنر و رسانه نیز در دستورکار قرار گرفته و تدابیر ویژهای برای بیمه فعالان قرآن نیز برنامه ریزی میشود.
انتهای پیام/ک