به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمدصادق معتمدیان استاندار خراسان رضوی در سی و یکمین سفر استانی به شهرستان مرزی تربت جام ابتدا با حضور بر مزار شهدای گمنام با عطر افشانی، گلباران به مقام شهدا ادای احترام کرد و سپس به شهرهای احمد آباد صولت، نیل شهر، سمیع آباد ونصرآباد به صورت میدانی حضور پیدا کرد.
او در سفر به بخش مرزی ومحروم پایین جام به روستای محروم و مرزی صید آباد از توابع بخش پایین جام حضور یافت و از نزدیک در گفتگو با مردم مشکلات و مطالبات این روستا را مورد بررسی قرار داد.
محمدصادق معتمدیان استاندار خراسان رضوی در جمع مردم شیعه و اهل سنت مرزنشین با اشاره به اینکه شهرستان مرزی تربت جام از مناطق مهم مرزی کشور محسوب میشود یاد آور شد: وحدت بین مردم شیعه و اهل سنت در این منطقه یک الگوی برتر کشوری است و مردمان این دیار با وحدت، اتحاد و انسجام در کنار هم زندگی میکنند که مسئولان باید همت بیشتری برای رفع مشکلات آنان انجام دهند.
او به تحریمهای ظالمانه دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: در حال حاضر طرحهای اولویت دار در سطح استان مورد بهرهبرداری قرار میگیرد که در این راستا باید از همه ظرفیتهای موجود در کشور استفاده کرد.
بیشتر بخوانید
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: برای رفع عمده نیازهای این منطقه بنا به گفته اعضای شوراهای اسلامی که نبود زیرساختهای ورزشی، کمبود فضای آموزشی در مناطق با تراکم بالای جمعیت، نبود درمانگاه شبانه روزی و نیاز به نوسازی ناوگان و تجهیزات شهرداریها میباشد استانداری برای رفع مشکلات شهرهای تابعه مبلغ ۲ میلیارد تومان به توسعه شهری با اولویت اجرای پروژههای نیمه تمام به صورت صد درصد تخصیص داد.
معتمدیان با اشاره به تصویب ۵۵ مصوبه زیرساختی، عمرانی، اقتصادی و اجتماعی در این سفر بیان کرد: سفرهای میدانی به ۷۵ شهر استان از سال گذشته شروع شده و از نزدیک مشکلات و معضلات و مطالبات مردم مورد بررسی قرار گرفت و مدیران باید با الگوگیری از سفر شهرستانی و نگاه همه جانبه با اقلیم خراسان و توجه ویژه به شهرهای مرزی و محروم تازه تاسیس داشته باشند.
او تصریح کرد: شهرهای جدید از امکانات استانی برای توسعه کمک بگیرند تا کار توسعهای جهشی با اولویت پرژههای ناتمام تکمیل آن در دستور کار قرار بگیرد که از این بیشتر مردم در مناطق مرزی چشم انتظار تکمیل و افتتاح پروژه نباشند.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه طولانی شدن پروژهها سرمایه اجتماعی از دست میرود، تاکید کرد: مدیران تلاش کنند مواردی که اجتناب ناپذیر است با توزیع اعتبارات و جذب سرمایههای بخش خصوصی نسبت تکمیل پروژهها با اولویت بندی، ضرورتها و مطالبات مردمی اقدام کنند تا رضایتمندی مردم را به دنبال داشته باشد.
معتمدیان با بیان وجود ۷۰۰ حلقه چاه کشاورزی در تربت جام اظهار کرد: چاههای عمیق کشاورزی ظرفیت بسیار خوبی در حوزه کشاورزی است که باید به آنان برنامه بدهیم که یکی از آسیبهای بخش کشاورزی تربت جام خام فروشی تولید محصولات است و عواید آن بیشتر در جیب دلالان میرود و باید زمینه کارخانجات فرآرآوری در منطقه راه اندازی شود.
او با اشاره به معادن سیلیس در تربت جام افزود: اولویت اول تربت جام پهنه معدنی سیلیس از که با فرآوری آن صنعت و معدن با نگاه به آینده درمنطقه متمرکز شود تا ریل گذاری و نقشه راه برای توسعه منطقه مرزی قرار گیرد.
انتهای پیام/س. ج