به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، علیرضا منادی سفیدان در بازدید از مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی در کرج، گفت: یکی از برنامههای مجلس در زمینه حمایت از پژوهش حمایت از جهاد دانشگاهی است. در پژوهش اسراف حرام نیست زیرا هزینه در زمینه پژوهش به نتیجه میرسد.
منادی سفیدان با بیان این که امسال ۴۲۰۰ میلیارد تومان بودجه در حوزه پژوهش کشور اختصاص داده شده افزود: این میزان شامل هزار میلیارد برای صندوق نوآوری و شکوفایی، هزار میلیارد وام و ۲۲۰۰ میلیارد تومان برای معاونت علمی و فناوری تخصیص یافته که همگی به منظور حمایت از جهاد دانشگاهی است.
منادی با اشاره به این که البرز استان سوم از لحاظ تعداد شرکتهای دانش بنیان است، گفت: استان تازه تاسیس البرز ایران کوچک است و از تمام قومیتها در این استان حضور دارند. بنابراین صرف بودجه بیشتری برای این استان الزامیست.
او ضمن تماس تلفنی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تقاضای حمایت مالی برای مجتمع تحقیقاتی جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری البرز را مطرح کرد که با استقبال سورنا ستاری مواجه شد.
منادی با اشاره به تواناییها و ظرفیتهای مجتمع شهدای جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری البرز به تلاش برای جذب بودجه بیشتر برای این مجموعه تاکید کرد و گفت: اکنون جبهه جنگ پارکهای علم و فناوری ما هستند و باید از ظرفیتهای البرز برای توسعه مجموعه پارک علم و فناوری البرز استفاده کرد.
منادی سفیدان شامگاه دوشنبه در حاشیه بازدید از موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی و سایت کارآزمایی بالینی واکسیناسیون رازی کووپارس افزود: با ورود به موضوع واکسن کرونا، موسسه رازی فرزند جدیدی به دنیا آورده و یک موسسه دیگری شکل گرفته که این شکل گیری به شکل فیزیکی نیست بلکه موسسه دچار دگردیسی رو به جلو شده است.
منادی سفیدان گفت: رازی امروز این امکان را دارد واکسنی نوترکیب بسازد که چنین اتفاق مبارکی برای کشور ما سرمایه بزرگی است.
او با بیان این که هشت هزار و ۷۵۰ جرم بیماری زا و پاتوژن داریم که انسان و حیوان را بیمار می کند، افزود: از این تعداد ۸۳۴ مورد در خصوص بیماری های مشترک بین انسان و دام است یعنی حدود ۵۰ درصد مشترک می باشد.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به بیماری تب مالت به عنوان یکی از بیماری های خطرناک مشترک بین انسان و دام اشاره کرد و گفت: در صورتی که فرد به این بیماری دچار شود تا پایان عمرش ضمن تحمل دردهای فراوان امکان درمان کمی دارد که دانشمندان این موسسه با تولیدات خود تستی را در دام انجام می دهند که با شناسایی دام آلوده، دام حذف می شود ولی اگر شناسایی نشود ۱۰ ها نفر را مبتلا می کند.
انتهای پیام/خ