سالانه بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن محصول غذایی در چهارمحال و بختیاری تولید می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حسین برزگر معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه تامین امنیت غذایی از وظایف سازمان جهادکشاورزی است، گفت: پدافند غیرعامل در تثبیت وضعیت تولید محصولات کشاورزی اثرگذار است.

او افزود: امنیت غذایی از مهمترین مولفه‌های امنیت و برنامه‌های این سازمان است و سالانه بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن محصول غذایی در استان تولید می‌شود که ۱۴ هزار میلیارد تومان ارزش این محصولات است.


بیشتر بخوانید


برزگر، جایگاه بخش کشاورزی در اقتصاد و امنیت ملی، استفاده حداکثری بهره برداران از منابع و افزایش بهره‌وری را از مهمترین عوامل در حوزه پدافند غیرعامل عنوان کرد و گفت: ارائه آموزش به کشاورزان و بهره برداران در تولید محصول با کیفیت تاثیر دارد.

او ادامه داد: در استان سالانه ۲۰۰ هزار تن محصولات باغی و ۳۳۱ هزار تن شیلات و آبزیان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

انتهای پیام/ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار