به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه گیروس مرغ (یونانی) را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید
مواد مورد نیاز
فیلۀ مرغ ۳۰۰ گرم
آویشن یک دوم قاشق چایخوری
سیر له کرده ۲-۳ حبه
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع ۵ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد
طرزتهیه:
فیلۀ مرغ را به شکل نوارهای باریک برش دهید.
آن گاه با آویشن، سیر، آبلیمو، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک مزه دار کنید و یک شب در یخچال استراحت دهید.
سپس در تابۀ مناسبی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا کمی سبک و طلائی شود.
اینک فیلۀ مرغ مزه دار کرده را بیفزائید و اجازه دهید تا کاملا پخته و برشته شود.
اکنون گیروس مرغ را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با سس دلخواه بیارائید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/